Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat Wielkie Hajduki
xXx Tactiek eksperyment
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
57.9 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Burda kopt de bal weg. Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Neumann niet meer kan verder spelen. Kwiczy komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Wybraniec passt de bal met de wreef. Cuccagna rent richting de bal. Cuccagna passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varga rent richting de bal. Varga geeft de bal voor. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
MacCaul rent richting de bal. Shaffer verovert de bal door een tackle van achteren. Enescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Enescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Enescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Burda speelt de bal door. Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna geeft een hoge lob. Varga krijgt zijn hoofd ertegen. Trúba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Wielkie Hajduki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 50%, Wielkie Hajduki 50%.
Kateggat - Wielkie Hajduki 0:1

51e minuut.
Burda met een sublieme pass. Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccagna passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Burda passt de bal met de wreef. Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccagna passt de bal met de wreef. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
MacCaul geeft een hoge lob. Üzümlü kopt de bal weg. Lisichkov geeft een lange en hoge pass. Üzümlü krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ba de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec is nu in balbezit. Wybraniec met een sublieme pass. Cuccagna rent richting de bal. Cuccagna geeft een hoge lob. Trúba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Wielkie Hajduki 0:2

76e minuut.
Ryś rent richting de bal. Shaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaffer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shaffer kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 59%, Wielkie Hajduki 41%.
Kateggat - Wielkie Hajduki 0:2