Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:RKS Huwdu:. The Titans 2012
4-4-2 Tactiek 32-2-3 1awide
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
55.8 gemiddelde waardering 56
good Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Pęski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandla met de inworp. Rufai rent richting de bal. Rufai geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Rybkiewicz rent richting de bal. Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz onderschept slim de pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Syper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rufai rent richting de bal. Rufai passt de bal zonder na te denken. Zárate geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Syper geeft een lange en hoge pass. Sinclaire is nu in balbezit. Pärtel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pärtel krijgt een gele kaart. Sinclaire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sinclaire kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:RKS Huwdu:. - The Titans 2012 1:0

42e minuut.
Rufai speelt de bal door. Zárate is nu in balbezit. Zárate speelt de bal door. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclaire schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pärtel rent richting de bal. Sinclaire onderschept slim de pass. Sinclaire passt de bal zonder na te denken. Mandla geeft een hoge lob. Sinclaire maakt een snoekduik en kopt de bal. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:RKS Huwdu:. 29%, The Titans 2012 71%.
.:RKS Huwdu:. - The Titans 2012 1:0

46e minuut.
Butz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Martic is nu in balbezit. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla passt de bal zonder na te denken. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Królicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mandla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rufai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pęski onderschept slim de pass. Pęski geeft een lange en hoge pass. Butz rent richting de bal. Butz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.:RKS Huwdu:. - The Titans 2012 1:1

75e minuut.
Martic geeft een hoge lob. Inworp. Rybkiewicz met een snelle inworp. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Migliore geeft de bal voor. Quiñones kopt de bal weg. Rufai met een sublieme pass. Sgarboza is nu in balbezit. Sgarboza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:RKS Huwdu:. 33%, The Titans 2012 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.:RKS Huwdu:. - The Titans 2012 1:1