Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola K.S. Polesie Kock
rtty3.4 Tactiek OFF POLESIE
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten formidable
very good Passen very good
good Verdedigen very good


20e minuut.
Teles is nu in balbezit. Miranda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teles. Teles krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anita probeert naar een medespeler te passen. Amodio is nu in balbezit. Amodio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Savunur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lebreton komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Baj is nu in balbezit. Pedraudse onderschept slim de pass. Anita probeert naar een medespeler te passen. Amodio rent richting de bal. Amodio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lebreton rent richting de bal. Lebreton geeft de bal voor. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda schiet op doel. Sankiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - K.S. Polesie Kock 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 59%, K.S. Polesie Kock 41%.
KS Wilcze Pola - K.S. Polesie Kock 0:1

46e minuut.
Daar is Majstorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majstorović geeft de bal voor. Médina heeft problemen om de bal te vangen. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Miranda rent richting de bal. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér passt de bal zonder na te denken. Topór is nu in balbezit. Topór schiet op doel. Sankiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - K.S. Polesie Kock 0:2

55e minuut.
Pedraudse verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraudse passt de bal zonder na te denken. Anita met een sublieme pass. Amodio rent richting de bal. Amodio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Majstorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Majstorović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lebreton de bal. Amodio rent richting de bal. Amodio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Carnero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gergishanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebreton. Lebreton krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Ruscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscher passt de bal met de wreef. Ramirez geeft een lange en hoge pass. Gergishanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ramirez is nu in balbezit. Ramirez speelt de bal door. Anita is nu in balbezit. Amodio is nu in balbezit. Amodio schiet op doel. Cardoso bokst de bal weg.

66e minuut.
Amodio haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Cardoso trapt de bal weg van het doel. Teles is nu in balbezit. Teles geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sankiewicz trapt de bal weg van het doel. Pedraudse probeert de bal aan de voet te houden. Bieda rent richting de bal. Bieda haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - K.S. Polesie Kock 0:3

76e minuut.
Majstorović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Árva komt het veld opgelopen. Teles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerencsér geeft een lange en hoge pass. Baj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj geeft de bal voor. Bieda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 46%, K.S. Polesie Kock 54%.
KS Wilcze Pola - K.S. Polesie Kock 0:3