Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Polesie Kock KS Wilcze Pola
OFF POLESIE Tactiek rtty3.4
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.3 gemiddelde waardering 56.9
outstanding Schieten solid
very good Passen excellent
very good Verdedigen good


2e minuut.
Ruscher is nu in balbezit. Ruscher passt de bal in één keer door. Koksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksa geeft de bal voor. Amodio heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amodio rent richting de bal. Amodio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polesie Kock - KS Wilcze Pola 0:1

10e minuut.
Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. Bieda probeert naar een medespeler te passen. Geng probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Majstorović geeft de bal voor. Klungelig pakt Miranda de bal. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda haalt uit met een fantastische trap. Twórczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sankiewicz bokst de bal weg.

16e minuut.
Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński met een sublieme pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. Bieda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Atance geeft de bal voor. Twórczyński geeft een lange en hoge pass. McCreary kan de bal niet met de borst controleren. Otrocki rent richting de bal. Otrocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Majstorović de bal. Majstorović passt de bal zonder na te denken. Bloch met een sublieme pass. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Majstorović kopt de bal weg. Geng probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér speelt de bal door. Teles is nu in balbezit. Teles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Twórczyński geeft de bal voor. Koksa probeert de bal met de borst te controleren. Koksa speelt de bal door. Otrocki is nu in balbezit. Otrocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Geng bereikt de bal nog maar net als eerste. Geng passt de bal met de wreef. Topór is nu in balbezit. Topór schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polesie Kock 56%, KS Wilcze Pola 44%.
K.S. Polesie Kock - KS Wilcze Pola 0:1

52e minuut.
McCreary probeert de bal aan de voet te houden. Ruscher rent richting de bal. Bieda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bieda krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ramirez passt de bal zonder na te denken. Anita heeft problemen om de bal te vangen. Anita probeert naar een medespeler te passen. Amodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Majstorović kopt de bal weg. Daar is Geng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloch probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér schiet op doel. Sankiewicz bokst de bal weg.

72e minuut.
Teles neemt de hoekschop. Majstorović geeft de bal voor. Klungelig pakt Gerencsér de bal. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hana Nayhan rent richting de bal. Hana Nayhan met een sublieme pass. Bieda rent richting de bal. Bieda draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Polesie Kock - KS Wilcze Pola 1:1

85e minuut.
Bloch geeft een lange en hoge pass. Daar is Majstorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geng is nu in balbezit. Bieda is nu in balbezit. Bieda haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Otrocki stond buitenspel. Savunur maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pedraudse kan de bal niet met de borst controleren. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór schiet op doel. Sankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polesie Kock - KS Wilcze Pola 2:1

89e minuut.
Twórczyński geeft een lange en hoge pass. Koksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksa passt de bal met de wreef. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polesie Kock 50%, KS Wilcze Pola 50%.
K.S. Polesie Kock - KS Wilcze Pola 2:1