Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt KS Wilcze Pola
chmoje Tactiek rtty3.4
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
51.5 gemiddelde waardering 56.7
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Hana Nayhan de bal. Kluszczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Nayhan. Hana Nayhan krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Ambasador met een snelle inworp. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Miranda krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Beutler is nu in balbezit. Beutler haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 1:0

19e minuut.
Cumicheo passt de bal met de wreef. Daar is Beutler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai rent richting de bal. Beutler rent richting de bal. Beutler draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz bokst de bal weg. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 2:0

39e minuut.
Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kluszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:0

42e minuut.
Ruscher passt de bal in één keer door. Filozof is nu in balbezit. Ramirez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramirez geeft de bal voor. Amodio maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaputikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pedraudse is nu in balbezit. Pedraudse geeft een lange en hoge pass. Amodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio draait met de bal, schiet en ... Kaputikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 46%, KS Wilcze Pola 54%.
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:1

47e minuut.
Daar is Anita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anita passt de bal in één keer door. Amodio is nu in balbezit. Amodio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:2

53e minuut.
Amodio kopt de bal weg. Anita rent richting de bal. Anita probeert naar een medespeler te passen. Amodio rent richting de bal. Amodio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumicheo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puglits speelt de bal door. Anita is nu in balbezit. Anita passt de bal in één keer door. Kaputikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Anita speelt de bal door. Amodio is nu in balbezit. Burczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amodio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anita neemt de penalty, wat een uithaal! Kaputikyan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita schiet op doel. Kaputikyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:3

64e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Anita rent richting de bal. Anita speelt de bal door. Amodio is nu in balbezit. Amodio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Burczyk met de inworp. Filozof controleert de bal met de borst. Amodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio schiet op doel. Kaputikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:4

74e minuut.
Pedraudse met een snelle inworp. Anita is nu in balbezit. Burczyk begaat een overtreding. Burczyk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pedraudse probeert naar een medespeler te passen. Anita is nu in balbezit. Anita passt de bal in één keer door. Gergishanov rent richting de bal. Gergishanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:5

87e minuut.
Anita geeft de bal voor. Ambasador bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez onderschept slim de pass. Ramirez geeft een hoge lob. Amodio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 65%, KS Wilcze Pola 35%.
Tranzyt - KS Wilcze Pola 3:5