Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola Tranzyt
rtty3.4 Tactiek chmoje
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
59.1 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten good
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Pedraudse passt de bal in één keer door. Koksa is nu in balbezit. Koksa geeft de bal voor. Kmieć maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Tranzyt 1:0

19e minuut.
Koksa met een snelle inworp. Otrocki rent richting de bal. Otrocki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ramirez de bal. Ramirez schiet op doel. Stopka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmieć rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Tranzyt 2:0

22e minuut.
Ruscher geeft de bal voor. Koksa kopt de bal weg. Fasolka rent richting de bal. Kmieć onderschept slim de pass. Kmieć haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Koksa passt de bal in één keer door. Otrocki is nu in balbezit. Otrocki passt de bal met de wreef. Amodio rent richting de bal. Amodio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Tranzyt 3:0

37e minuut.
Ruscher probeert naar een medespeler te passen. Ramirez met een sublieme pass. Kmieć rent richting de bal. Kmieć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Tranzyt 4:0

37e minuut.
Klungelig pakt Kluszczyński de bal. Kluszczyński speelt de bal door. Fasolka is nu in balbezit. Kmieć onderschept slim de pass. Kmieć schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 53%, Tranzyt 47%.
KS Wilcze Pola - Tranzyt 4:0

59e minuut.
Miclavez probeert de bal met de borst te controleren. Pedraudse rent richting de bal. Miclavez onderschept slim de pass. Miclavez geeft een lange en hoge pass. Kluszczyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ruscher passt de bal in één keer door. Kmieć is nu in balbezit. Kmieć geeft een hoge lob. Amodio maakt een snoekduik en kopt de bal. Stopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Tranzyt 5:0

68e minuut.
Pedraudse is nu in balbezit. Gyetvai begaat een overtreding. Pedraudse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedraudse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksa passt de bal met de wreef. Amodio is nu in balbezit. Amodio haalt uit met een fantastische trap. Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amodio rent richting de bal. Amodio draait met de bal, schiet en ... Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Cumicheo rent richting de bal. Cumicheo geeft de bal voor. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 46%, Tranzyt 54%.
KS Wilcze Pola - Tranzyt 5:0