Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat .:RKS Huwdu:.
xXx Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.2 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten good
excellent Passen excellent
solid Verdedigen formidable


18e minuut.
Mandla met de inworp. Rufai rent richting de bal. Rufai passt de bal zonder na te denken. Zárate geeft een hoge lob. Sinclaire springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Mandla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rufai probeert naar een medespeler te passen. Zárate geeft de bal voor. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - .:RKS Huwdu:. 0:1

25e minuut.
Stevic verovert de bal door een tackle van achteren. Stevic probeert naar een medespeler te passen. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kateggat - .:RKS Huwdu:. 1:1

32e minuut.
MacCaul is nu in balbezit. MacCaul passt de bal in één keer door. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. Szpakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - .:RKS Huwdu:. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 50%, .:RKS Huwdu:. 50%.
Kateggat - .:RKS Huwdu:. 2:1

46e minuut.
Syper komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rufai met een sublieme pass. Racciatti met een sublieme pass. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een hoge lob. Vanderelst krijgt zijn hoofd ertegen. Szpakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Buitenspel voor Syper. Goede buitenspelval van de verdediging. Futrasov komt het veld opgelopen. Ba komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sinclaire rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorożyński. Sinclaire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rufai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Syper kopt de bal weg. Sinclaire rent richting de bal. Sinclaire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
MacCaul met een sublieme pass. Rufai heeft problemen om de bal te vangen. Rufai geeft een hoge lob. Sinclaire is nu in balbezit. Sinclaire haalt uit met een fantastische trap. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 45%, .:RKS Huwdu:. 55%.
Kateggat - .:RKS Huwdu:. 2:1