Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos K.S. Polesie Kock
Moja 2 off Tactiek OFF POLESIE
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
20 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 62.4
outstanding Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Pohl rent richting de bal. Pohl passt de bal met de wreef. Kłos rent richting de bal. Kłos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 1:0

12e minuut.
Rembisz probeert de bal met de borst te controleren. Rembisz probeert naar een medespeler te passen. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Teles met de inworp. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño passt de bal zonder na te denken. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 1:1

21e minuut.
Topór is nu in balbezit. MacPetrie verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 1:2

22e minuut.
Bieda passt de bal in één keer door. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Topór de bal. Topór haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Teles kopt de bal weg. Hašek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Savunur de bal onder controle te krijgen. Kłos is nu in balbezit. Kłos draait met de bal, schiet en ... Cardoso bokst de bal weg. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 2:2

34e minuut.
Topór passt de bal in één keer door. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPetrie verovert de bal door een tackle van achteren. Topór onderschept slim de pass. Topór schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rembisz rent richting de bal. McCreary begaat een overtreding. Rembisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kłos rent richting de bal. Kłos draait met de bal, schiet en ... Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulas neemt de hoekschop. Kłos krijgt zijn hoofd ertegen. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 3:2

37e minuut.
Klungelig pakt Serenelli de bal. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór onderschept slim de pass. Topór schiet op doel. Serenelli probeert de bal aan de voet te houden. Mkhitaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór begaat een overtreding. Hašek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivandić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kłos is nu in balbezit. Cobeño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kłos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hašek verovert de bal door een tackle van achteren. Hašek geeft de bal voor. McCreary rent richting de bal. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Majstorović met een sublieme pass. Klungelig pakt Bieda de bal. Bieda passt de bal met de wreef. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. Topór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 55%, K.S. Polesie Kock 45%.
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 3:2

46e minuut.
Gerencsér is nu in balbezit. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz passt de bal met de wreef. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Majstorović met de inworp. Geng speelt de bal door. Bieda is nu in balbezit. Bieda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Geng kopt de bal weg. Ivandić probeert de bal aan de voet te houden. Topór rent richting de bal. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 3:3

50e minuut.
MacPetrie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Topór is nu in balbezit. Bieda is nu in balbezit. Serenelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bieda wilt de vrije trap nemen. Mkhitaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Brhel geeft de bal voor. Rembisz is nu in balbezit. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 4:3

56e minuut.
Klungelig pakt Gerencsér de bal. Hašek probeert naar een medespeler te passen. Brhel geeft een lange en hoge pass. Rembisz probeert de bal met de borst te controleren. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
MacPetrie onderschept slim de pass. Teles verovert de bal door een tackle van achteren. Teles probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér schiet op doel. Mkhitaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Daar is Majstorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas rent richting de bal. Kulas passt de bal zonder na te denken. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos schiet op doel. Cardoso bokst de bal weg.

70e minuut.
Hašek onderschept slim de pass. Hašek geeft een lange en hoge pass. McCreary is nu in balbezit. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Okienko geeft de bal voor. Kłos is nu in balbezit. Savunur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savunur krijgt een gele kaart. Kłos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Gerencsér verovert de bal door een tackle van achteren. Ivandić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivandić geeft een lange en hoge pass. Kłos is nu in balbezit. Kłos draait met de bal, schiet en ... Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Bieda de bal onder controle te krijgen. Hašek geeft een hoge lob. Kłos kopt de bal weg. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 55%, K.S. Polesie Kock 45%.
Zemborzyn Galacticos - K.S. Polesie Kock 4:3