Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:RKS Huwdu:. Tranzyt
4-4-2 Tactiek chmoje
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.2 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Sgarboza probeert naar een medespeler te passen. Sinclaire is nu in balbezit. Capano geeft de bal voor. Sgarboza is nu in balbezit. Sgarboza haalt uit met een fantastische trap. Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kardos onderschept slim de pass. Capano rent richting de bal. Capano passt de bal in één keer door. Sinclaire is nu in balbezit. Sinclaire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Beutler is nu in balbezit. Beutler haalt uit met een fantastische trap. Szpakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:RKS Huwdu:. - Tranzyt 0:1

18e minuut.
Burczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Burczyk geeft de bal voor. Spisz rent richting de bal. Spisz geeft een lange en hoge pass. Kluszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Miclavez kopt de bal weg. Beutler rent richting de bal. Quiñones legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quiñones krijgt een gele kaart. Beutler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beutler neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szpakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Zárate passt de bal met de wreef. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano met een sublieme pass. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclaire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fasolka controleert de bal met de borst. Fasolka met een sublieme pass. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz geeft een hoge lob. Beutler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Syper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:RKS Huwdu:. 51%, Tranzyt 49%.
.:RKS Huwdu:. - Tranzyt 0:1

54e minuut.
Fasolka passt de bal zonder na te denken. Cumicheo rent richting de bal. Rufai begaat een overtreding. Rufai krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Martic met een sublieme pass. Rufai rent richting de bal. Rufai passt de bal zonder na te denken. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ... Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclaire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.:RKS Huwdu:. - Tranzyt 1:1

57e minuut.
Daar is Gyetvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai passt de bal met de wreef. Spisz rent richting de bal. Spisz geeft een hoge lob. Kluszczyński springt en kopt de bal. Szpakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic geeft een hoge lob. Inworp. Cumicheo met de inworp. Spisz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beutler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
.:RKS Huwdu:. - Tranzyt 1:2

61e minuut.
Rufai speelt de bal door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een hoge lob. Sinclaire rent richting de bal. Sinclaire schiet op doel. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. Syper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.:RKS Huwdu:. - Tranzyt 2:2

71e minuut.
Mandla met een snelle inworp. Cros controleert de bal met de borst. Syper rent richting de bal. Syper haalt uit met een fantastische trap. Stopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:RKS Huwdu:. - Tranzyt 3:2

79e minuut.
Filozof geeft een hoge lob. Miclavez is nu in balbezit. Quiñones maakt een afschuwelijke overtreding. Quiñones is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:RKS Huwdu:. 48%, Tranzyt 52%.
.:RKS Huwdu:. - Tranzyt 3:2