Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt .:RKS Huwdu:.
chmoje Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
14 Buitenspel 7
57.1 gemiddelde waardering 54
very good Schieten adequate
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


19e minuut.
Zárate geeft een hoge lob. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sgarboza. Sgarboza krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cumicheo passt de bal zonder na te denken. Beutler rent richting de bal. Martic is nu in balbezit. Gyetvai geeft een hoge lob. Kluszczyński is nu in balbezit. Szpakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - .:RKS Huwdu:. 1:0

40e minuut.
Szpakowski speelt de bal door. Gyetvai kopt de bal weg. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez geeft de bal voor. Kluszczyński springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - .:RKS Huwdu:. 2:0

42e minuut.
Miclavez passt de bal zonder na te denken. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivčević maakt een afschuwelijke overtreding. Pivčević krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Martic onderschept slim de pass. Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai geeft een hoge lob. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński schiet op doel. Szpakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 50%, .:RKS Huwdu:. 50%.
Tranzyt - .:RKS Huwdu:. 2:0

46e minuut.
Cumicheo passt de bal met de wreef. Kluszczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sgarboza. Sgarboza krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kluszczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Cumicheo komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Szpakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gyetvai met een sublieme pass. Beutler is nu in balbezit. Martic begaat een overtreding. Martic krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Spisz met een sublieme pass. Cumicheo rent richting de bal. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz geeft een lange en hoge pass. Kluszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kardos neemt vlug de vrije trap. Fasolka kopt de bal weg. Cumicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 35%, .:RKS Huwdu:. 65%.
Tranzyt - .:RKS Huwdu:. 2:0