Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola Kateggat
rtty3.4 Tactiek xXx
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Racciatti passt de bal met de wreef. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een hoge lob. Ba krijgt zijn hoofd ertegen. Sankiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Kateggat 0:1

18e minuut.
Lisichkov met de inworp. Racciatti speelt de bal door. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Ba maakt een snoekduik en kopt de bal. Sankiewicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Ramirez passt de bal in één keer door. Anita rent richting de bal. Anita geeft een hoge lob. Gergishanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Amodio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ramirez rent richting de bal. Ramirez passt de bal in één keer door. Amodio is nu in balbezit. Amodio draait met de bal, schiet en ... Trúba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wilcze Pola - Kateggat 1:1

28e minuut.
Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Gergishanov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ramirez zal de hoekschop nemen. Amodio springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Racciatti passt de bal in één keer door. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul passt de bal in één keer door. Ba rent richting de bal. Ba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
MacCaul rent richting de bal. MacCaul passt de bal met de wreef. Enescu speelt de bal door. Ba is nu in balbezit. Ba schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Puglits probeert naar een medespeler te passen. Opriş is nu in balbezit. Opriş speelt de bal door. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 54%, Kateggat 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Wilcze Pola - Kateggat 1:1

51e minuut.
Goicoechea is nu in balbezit. Goicoechea geeft een hoge lob. Üzümlü probeert de bal met de borst te controleren. Üzümlü schiet op doel. Sankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Kateggat 1:2

54e minuut.
MacCaul is nu in balbezit. Miranda begaat een overtreding. MacCaul raakt geblesseerd tijdens het duel. Racciatti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lisichkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Puglits de bal. Ba is nu in balbezit. Ba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sankiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Kateggat 1:3

65e minuut.
Anita rent richting de bal. Anita probeert naar een medespeler te passen. Amodio is nu in balbezit. Amodio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Kateggat 2:3

70e minuut.
Opriş kopt de bal weg. Klungelig pakt Médina de bal. Üzümlü onderschept slim de pass. Ba is nu in balbezit. Ba haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz bokst de bal weg. Ba rent richting de bal. Ba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Vanderelst komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Opriş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Racciatti de bal. Opriş geeft de bal voor. Vanderelst heeft problemen om de bal te vangen. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Puglits met de inworp. Anita rent richting de bal. Anita probeert naar een medespeler te passen. Amodio rent richting de bal. Amodio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraudse speelt de bal door. Inworp. Lisichkov met de inworp. Racciatti geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst schiet op doel. Sankiewicz bokst de bal weg.

86e minuut.
Opriş rent richting de bal. Opriş geeft een lange en hoge pass. Üzümlü kopt de bal weg. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov geeft de bal voor. Sankiewicz bokst de bal weg. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Kateggat 2:4

89e minuut.
Üzümlü kopt de bal weg. Pedraudse probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Anita stond buitenspel. Opriş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vanderelst kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 64%, Kateggat 36%.
KS Wilcze Pola - Kateggat 2:4