Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat KS Wilcze Pola
xXx Tactiek rtty3.4
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
57.6 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Hana Nayhan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisichkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Racciatti geeft een hoge lob. Ba springt en kopt de bal. Sankiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Lisichkov met een snelle inworp. Daar is Racciatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racciatti speelt de bal door. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lisichkov geeft een hoge lob. Ba kopt de bal weg. Hana Nayhan heeft problemen om de bal te vangen. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pedraudse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hana Nayhan de bal. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 1:0

13e minuut.
Médina verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov geeft de bal voor. Ba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglits is nu in balbezit. Puglits passt de bal in één keer door. Pedraudse rent richting de bal. Üzümlü onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lisichkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Üzümlü springt en kopt de bal. Sankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu geeft een hoge lob. MacCaul rent richting de bal. MacCaul geeft een hoge lob. Ba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 2:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puglits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez geeft een hoge lob. Kmieć krijgt zijn hoofd ertegen. Trúba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
MacCaul onderschept slim de pass. MacCaul passt de bal in één keer door. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 3:0

25e minuut.
Amodio speelt de bal door. Kmieć rent richting de bal. Kmieć passt de bal met de wreef. Amodio is nu in balbezit. Amodio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 3:1

29e minuut.
Enescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacCaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puglits schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Puglits krijgt een gele kaart. MacCaul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Racciatti met een snel genomen vrije trap. Enescu met een sublieme pass. Ba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 4:1

32e minuut.
Médina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerritsen met een snelle inworp. MacCaul rent richting de bal. MacCaul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
MacCaul rent richting de bal. MacCaul speelt de bal door. Enescu geeft een lange en hoge pass. Ba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Médina passt de bal met de wreef. Ramirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramirez met een sublieme pass. Klungelig pakt Carnero de bal. Carnero schiet op doel. Trúba bokst de bal weg. Amodio maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć haalt uit met een fantastische trap. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 4:2

43e minuut.
Stevic passt de bal met de wreef. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov passt de bal in één keer door. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 27%, KS Wilcze Pola 73%.
Kateggat - KS Wilcze Pola 4:2

46e minuut.
Daar is Amodio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amodio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ramirez de bal. Üzümlü onderschept slim de pass. Üzümlü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ba passt de bal in één keer door. MacCaul heeft problemen om de bal te vangen. MacCaul met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel. Sankiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 5:2

50e minuut.
Puglits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio onderschept slim de pass. Amodio geeft een hoge lob. Kmieć springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Enescu met de inworp. MacCaul is nu in balbezit. Miranda begaat een overtreding. Miranda krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba onderschept slim de pass. Ba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 6:2

63e minuut.
Lisichkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti geeft een hoge lob. Ba heeft problemen om de bal te vangen. Ba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 7:2

65e minuut.
MacCaul is nu in balbezit. MacCaul speelt de bal door. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Ba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Lisichkov met een snelle inworp. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Ba is nu in balbezit. Ba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Puglits met een sublieme pass. Ramirez is nu in balbezit. Ramirez speelt de bal door. Amodio is nu in balbezit. Amodio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Buitenspel voor Üzümlü. Goede buitenspelval van de verdediging. Reyes komt het veld opgelopen. Vanderelst komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü passt de bal zonder na te denken. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu geeft een lange en hoge pass. Vanderelst krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes passt de bal in één keer door. Racciatti speelt de bal door. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Enescu is nu in balbezit. Enescu geeft een hoge lob. Hana Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst onderschept slim de pass. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - KS Wilcze Pola 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 38%, KS Wilcze Pola 62%.
Kateggat - KS Wilcze Pola 8:2