Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Titans 2012 Zemborzyn Galacticos
u21 09.2021 Tactiek Moja 2 off
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten incredible
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Ławnicak probeert naar een medespeler te passen. Dicannavò is nu in balbezit. Janus maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Janus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Janus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dicannavò raakt geblesseerd tijdens het duel. Dicannavò zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Składak rent richting de bal. Kasta rent richting de bal. Kasta schiet op doel. Paal!

3e minuut.
MacPetrie is nu in balbezit. Ivandić geeft een hoge lob. Kłos kopt de bal weg. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Brhel met een sublieme pass. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dicannavò. Dicannavò krijgt een gele kaart. Kłos raakt geblesseerd tijdens het duel. Hašek met een snel genomen vrije trap. Kłos springt en kopt de bal. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek geeft een lange en hoge pass. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Zemborzyn Galacticos 0:1

19e minuut.
Serenelli geeft een hoge lob. Dicannavò is nu in balbezit. Dicannavò geeft de bal voor. Kopacz rent richting de bal. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. Mkhitaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ławnicak passt de bal met de wreef. Dicannavò bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek verovert de bal door een tackle van achteren. Hašek passt de bal zonder na te denken. Rembisz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ivandić is nu in balbezit. Kasta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivandić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivandić met een snel genomen vrije trap. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos schiet op doel. Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Zemborzyn Galacticos 0:2

45e minuut.
Ivandić kopt de bal weg. Hašek is nu in balbezit. Hašek probeert naar een medespeler te passen. Kłos rent richting de bal. Kłos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butz komt het veld opgelopen. Deegan komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pohl zal de hoekschop nemen. Brhel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Zemborzyn Galacticos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 57%, Zemborzyn Galacticos 43%.
The Titans 2012 - Zemborzyn Galacticos 0:3

47e minuut.
Rybkiewicz passt de bal met de wreef. Kopacz rent richting de bal. Kopacz passt de bal in één keer door. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Deegan geeft een lange en hoge pass. Składak kopt de bal weg. Serenelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rembisz is nu in balbezit. Pärtel rent richting de bal. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Zemborzyn Galacticos 0:4

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ludick niet meer kan verder spelen. Ikonić komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Butz rent richting de bal. MacPetrie is nu in balbezit. MacPetrie geeft een hoge lob. Butz rent richting de bal. Butz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Butz passt de bal met de wreef. MacPetrie rent richting de bal. MacPetrie geeft de bal voor. Kłos rent richting de bal. Kłos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Zemborzyn Galacticos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 41%, Zemborzyn Galacticos 59%.
The Titans 2012 - Zemborzyn Galacticos 0:5