Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Chorzów KS Szociaki
4-3-3 Tactiek 352
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 29.9
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


4e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Chardon speelt de bal door. Ruisch rent richting de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Beaumont geeft de bal voor. Costabal kopt de bal weg. Dhoker probeert de bal aan de voet te houden. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Gatner bokst de bal weg. Ruisch rent richting de bal. Ruisch schiet op doel. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 1:0

8e minuut.
Wawrzak geeft een hoge lob. Ruisch kopt de bal weg. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 2:0

9e minuut.
Constantin geeft een lange en hoge pass. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 3:0

12e minuut.
Ruisch passt de bal in één keer door. Sierakowski rent richting de bal. Sierakowski geeft een hoge lob. Costabal is nu in balbezit. Costabal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 4:0

13e minuut.
Wawrzak geeft de bal voor. Hartung geeft een lange en hoge pass. Daar is Costabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. Gatner bokst de bal weg. Bogdanowicz controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 5:0

15e minuut.
Hartung onderschept slim de pass. Hartung met een sublieme pass. Ruisch is nu in balbezit. Tontu probeert naar een medespeler te passen. Ruisch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 6:0

17e minuut.
Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal heeft problemen om de bal te vangen. Costabal passt de bal met de wreef. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 7:0

20e minuut.
Daar is Răducioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartung geeft een hoge lob. Ruisch speelt de bal door. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Waryński probeert naar een medespeler te passen. Chardon is nu in balbezit. Chardon passt de bal met de wreef. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 8:0

23e minuut.
Costabal is nu in balbezit. Costabal speelt de bal door. Ruisch rent richting de bal. Ruisch schiet op doel. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 9:0

24e minuut.
Palaia heeft problemen om de bal te vangen. Sierakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierakowski passt de bal zonder na te denken. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gatner speelt de bal door. Chardon kopt de bal weg. Costabal heeft problemen om de bal te vangen. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 10:0

29e minuut.
Gatner probeert naar een medespeler te passen. Sierakowski kopt de bal weg. Ruisch rent richting de bal. Tontu is nu in balbezit. Tontu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Beaumont geeft de bal voor. Sierakowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dvoriačok is nu in balbezit. Hartung verovert de bal door een tackle van achteren. Hartung passt de bal met de wreef. Tontu is nu in balbezit. Tontu schiet op doel. Gatner bokst de bal weg.

36e minuut.
Wawrzak passt de bal zonder na te denken. Daar is Sierakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierakowski probeert naar een medespeler te passen. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chardon passt de bal in één keer door. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een hoge lob. Ruisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Costabal heeft problemen om de bal te vangen. Costabal met een sublieme pass. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Monteiro geeft een lange en hoge pass. Costabal controleert de bal met de borst. Dhoker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costabal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Costabal kan niet meer verder spelen. Dhoker geeft de bal voor. Deserta komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chardon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gatner bokst de bal weg. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 11:0

43e minuut.
Chardon passt de bal in één keer door. Deserta is nu in balbezit. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 10%, KS Szociaki 90%.
AZ Chorzów - KS Szociaki 11:0

46e minuut.
Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Hartung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartung passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruisch de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gatner trapt de bal weg. Wawrzak kopt de bal weg. Hartung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartung probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Sierakowski met de inworp. Răducioiu speelt de bal door. Chardon is nu in balbezit. Chardon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hartung met een sublieme pass. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta passt de bal in één keer door. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Constantin geeft de bal voor. Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Ruisch heeft problemen om de bal te vangen. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Dhoker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sierakowski geeft de bal voor. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch passt de bal in één keer door. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ... Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deserta is nu in balbezit. Deserta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 12:0

61e minuut.
Constantin rent richting de bal. Constantin geeft een hoge lob. Beaumont rent richting de bal. Beaumont geeft een lange en hoge pass. Sierakowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Ruisch kopt de bal weg. Tontu rent richting de bal. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hartung onderschept slim de pass. Hartung probeert naar een medespeler te passen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 13:0

72e minuut.
Hartung passt de bal in één keer door. Tontu heeft problemen om de bal te vangen. Tontu probeert naar een medespeler te passen. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klungelig pakt Ruisch de bal. Dhoker is nu in balbezit. Ruisch onderschept slim de pass. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 14:0

76e minuut.
Klungelig pakt Sierakowski de bal. Palaia rent richting de bal. Sierakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierakowski geeft een hoge lob. Ruisch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Monteiro geeft de bal voor. Chardon is nu in balbezit. Chardon passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 15:0

79e minuut.
Klungelig pakt Sierakowski de bal. Sierakowski speelt de bal door. Hartung probeert naar een medespeler te passen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Beaumont is nu in balbezit. Beaumont passt de bal met de wreef. Daar is Dvoriačok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deserta rent richting de bal. Deserta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Gatner met een harde bal richting middenveld. Sierakowski geeft een hoge lob. Deserta rent richting de bal. Deserta haalt uit met een fantastische trap. Gatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Ruisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Răducioiu kopt de bal weg. Monteiro heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro geeft de bal voor. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chardon kopt de bal weg. Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 16:0

88e minuut.
Andrássy passt de bal met de wreef. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec passt de bal zonder na te denken. Ruisch probeert de bal aan de voet te houden. Ruisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruisch rent richting de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 17:0

90e minuut.
Monteiro passt de bal in één keer door. Sierakowski probeert naar een medespeler te passen. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - KS Szociaki 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 17%, KS Szociaki 83%.
AZ Chorzów - KS Szociaki 18:0