Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars LKS DIABŁY
super trial Tactiek pieska +
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten good
solid Passen adequate
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Huget speelt de bal door. D`Anna rent richting de bal. D`Anna passt de bal met de wreef. Josch is nu in balbezit. Josch haalt uit met een fantastische trap. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ignasz geeft een lange en hoge pass. Fortugno speelt de bal door. Kaarde heeft problemen om de bal te vangen. Hordov rent richting de bal. Hordov schiet op doel. Kabel bokst de bal weg.

21e minuut.
D`Anna met een sublieme pass. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov onderschept slim de pass. Hordov draait met de bal, schiet en ... Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - LKS DIABŁY 1:0

27e minuut.
Sarapik is nu in balbezit. Sarapik passt de bal in één keer door. D`Anna met een sublieme pass. Daar is Josch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josch draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz speelt de bal door. Klungelig pakt Kaarde de bal. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ... Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ignasz geeft een lange en hoge pass. Daar is Brion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brion de bal onder controle te krijgen. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - LKS DIABŁY 2:0

42e minuut.
Piesiak rent richting de bal. Hordov is nu in balbezit. Piesiak begaat een overtreding. Piesiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 25%, LKS DIABŁY 75%.
Fada Maka Stars - LKS DIABŁY 2:0

48e minuut.
D`Anna probeert naar een medespeler te passen. Josch is nu in balbezit. Josch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hordov de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Josch is nu in balbezit. Josch passt de bal in één keer door. Ignasz speelt de bal door. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ... Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Việt Hoàng probeert de bal aan de voet te houden. Halter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vesce. Vesce krijgt een gele kaart.

72e minuut.
D`Anna speelt de bal door. Sarapik is nu in balbezit. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik geeft een hoge lob. Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Josch is nu in balbezit. Josch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - LKS DIABŁY 3:0

76e minuut.
D`Anna rent richting de bal. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Fortugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch onderschept slim de pass. Josch haalt uit met een fantastische trap. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
D`Anna rent richting de bal. D`Anna passt de bal in één keer door. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 26%, LKS DIABŁY 74%.
Fada Maka Stars - LKS DIABŁY 3:0