Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.BART-MED Enugu Rangers
piątka Tactiek eee
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
40 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 38.2
wonderbaarlijk Schieten matig
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik met een sublieme pass. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Motyka is nu in balbezit. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 1:0

4e minuut.
Łazarewicz trapt de bal weg van het doel. Kulawiak kopt de bal weg. Mastilović rent richting de bal. Motyka onderschept slim de pass. Motyka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Motyka passt de bal in één keer door. Melian rent richting de bal. Mastilović onderschept slim de pass. Motyka rent richting de bal. Motyka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hirzer rent richting de bal. Skrypcik is nu in balbezit. Melian begaat een overtreding. Melian krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Smuda de bal. Saares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smuda. Smuda krijgt een gele kaart. Saares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Motyka maakt een snoekduik en kopt de bal. Łazarewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 2:0

19e minuut.
Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Wiejowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vandendriessche passt de bal met de wreef. Motyka is nu in balbezit. Mastilović rent richting de bal. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mastilović verovert de bal door een tackle van achteren. Melian onderschept slim de pass. Melian probeert naar een medespeler te passen. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Łazarewicz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandendriessche neemt de hoekschop. Melian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wojnarowski kopt de bal weg. Daar is Hirzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel. Łazarewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 3:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sędłak met een snelle inworp. Mastilović rent richting de bal. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bocaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 4:0

30e minuut.
Klungelig pakt Smuda de bal. Czyrko bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko passt de bal met de wreef. de Dompablo is nu in balbezit. de Dompablo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Vandendriessche de bal. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Wiejowski probeert de bal aan de voet te houden. Łazarewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 5:0

36e minuut.
Chiape met een sublieme pass. Wojnarowski speelt de bal door. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Łazarewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 6:0

38e minuut.
Saares rent richting de bal. Saares passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski geeft een lange en hoge pass. Motyka springt en kopt de bal. Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melian rent richting de bal. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Melian is nu in balbezit. Melian passt de bal zonder na te denken. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 7:0

42e minuut.
Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche met een sublieme pass. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian schiet op doel. Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 24%, Enugu Rangers 76%.
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 7:0

47e minuut.
Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak speelt de bal door. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski geeft een lange en hoge pass. Mastilović rent richting de bal. Melian verovert de bal door een tackle van achteren. Melian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 8:0

57e minuut.
Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche speelt de bal door. Melian is nu in balbezit. Melian draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 9:0

61e minuut.
Klungelig pakt Wiejowski de bal. Motyka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirzer. Motyka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojnarowski wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Łazarewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Skrypcik probeert de bal aan de voet te houden. Melian rent richting de bal. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ... Wiejowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojnarowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 10:0

71e minuut.
Motyka draait met de bal, schiet en ... Hirzer probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojnarowski neemt de hoekschop. Motyka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. Łazarewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 11:0

73e minuut.
Bocaş geeft de bal voor. Wojnarowski kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian onderschept slim de pass. Melian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mastilović onderschept slim de pass. Mastilović passt de bal in één keer door. Bocaş speelt de bal door. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Hirzer de bal onder controle te krijgen. Łazarewicz bokst de bal weg.

83e minuut.
Radler is nu in balbezit. Radler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mastilović de bal. Motyka onderschept slim de pass. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 12:0

88e minuut.
Melian is nu in balbezit. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hirzer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 26%, Enugu Rangers 74%.
K.S.BART-MED - Enugu Rangers 12:0