Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:17
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24000
LECHIA GDAŃSK ZORZA Krzeszów
OGIEŃ RURA Tactiek zorza
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 62.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov geeft de bal voor. Romijn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu passt de bal met de wreef. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - ZORZA Krzeszów 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Čmuchálek de bal. Čmuchálek probeert naar een medespeler te passen. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft een hoge lob. Romijn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fragopoulos passt de bal met de wreef. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej passt de bal met de wreef. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miszkiel niet meer kan verder spelen. Fernández de Córdoba komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Parczewski geeft een hoge lob. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legue. Leković raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dadej neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fernández de Córdoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mujica probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek passt de bal in één keer door. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 61%, ZORZA Krzeszów 39%.
LECHIA GDAŃSK - ZORZA Krzeszów 1:0

47e minuut.
Raat is nu in balbezit. Raat probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - ZORZA Krzeszów 1:1

49e minuut.
Zarza onderschept slim de pass. Lazarov is nu in balbezit. Zarza maakt een afschuwelijke overtreding. Zarza krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Tomka is nu in balbezit. Leković onderschept slim de pass. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković rent richting de bal. Leković haalt uit met een fantastische trap. Fernández de Córdoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - ZORZA Krzeszów 2:1

61e minuut.
Zarza met een snelle inworp. Fragopoulos rent richting de bal. Fragopoulos passt de bal zonder na te denken. Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat passt de bal zonder na te denken. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov geeft een lange en hoge pass. Romijn krijgt zijn hoofd ertegen. Elena bokst de bal weg.

78e minuut.
Legue onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fragopoulos rent richting de bal. Fragopoulos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek geeft een lange en hoge pass. Romijn rent richting de bal. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - ZORZA Krzeszów 2:2

88e minuut.
Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raat de bal. Raat geeft een lange en hoge pass. Romijn is nu in balbezit. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 66%, ZORZA Krzeszów 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LECHIA GDAŃSK - ZORZA Krzeszów 2:2