Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS DIABŁY KS Szociaki
pieska + Tactiek 352
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 28.9
weak Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen weak


11e minuut.
Tüfekçi met een sublieme pass. Nemcsák is nu in balbezit. Nemcsák met een sublieme pass. Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruszowiec schiet op doel. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kudrawiec speelt de bal door. Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft een hoge lob. Gatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Fortugno passt de bal in één keer door. Nemcsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcsák met een sublieme pass. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi onderschept slim de pass. Tüfekçi passt de bal met de wreef. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nemcsák kopt de bal weg. Huget rent richting de bal. Huget probeert naar een medespeler te passen. Rosłoń rent richting de bal. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap. Gatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 28%, KS Szociaki 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS DIABŁY - KS Szociaki 0:0

55e minuut.
Fortugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaia is nu in balbezit. Palaia geeft een hoge lob. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Huget speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hruszowiec rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hruszowiec rent richting de bal. Hruszowiec schiet op doel. Gatner speelt de bal door. Samolej heeft problemen om de bal te vangen. Samolej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - KS Szociaki 1:0

71e minuut.
Tüfekçi met een snelle inworp. Răducioiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huget. Huget krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Nemcsák verovert de bal door een tackle van achteren. Nemcsák geeft een lange en hoge pass. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - KS Szociaki 2:0

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Jańczyk de bal onder controle te krijgen. Dhoker rent richting de bal. Hruszowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Hruszowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - KS Szociaki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 31%, KS Szociaki 69%.
LKS DIABŁY - KS Szociaki 3:0