Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki LKS DIABŁY
352 Tactiek 541GKS J-bie
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 49.6
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Bělík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piskorz de bal. Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomprowicz geeft de bal voor. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vesce met de inworp. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piesiak de bal. Piesiak haalt uit met een fantastische trap. Jimenez bokst de bal weg.

6e minuut.
Samolej schiet op doel. Klungelig pakt Nemcsák de bal. Rżany rent richting de bal. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piesiak rent richting de bal. Piesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:1

11e minuut.
Nemcsák heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurczyk. Jurczyk krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vesce rent richting de bal. Vesce probeert naar een medespeler te passen. Strůček rent richting de bal. Strůček draait met de bal, schiet en ... Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:2

16e minuut.
Jimenez met een sublieme pass. Vesce probeert de bal met de borst te controleren. Vesce geeft de bal voor. Strůček rent richting de bal. Strůček draait met de bal, schiet en ... Jimenez bokst de bal weg.

20e minuut.
Nemcsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcsák passt de bal in één keer door. Strůček rent richting de bal. Vesce is nu in balbezit. Vesce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samolej is nu in balbezit. Samolej schiet op doel. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:3

25e minuut.
Tüfekçi geeft de bal voor. Klungelig pakt Piesiak de bal. Strůček is nu in balbezit. Strůček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piesiak de bal onder controle te krijgen. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Strůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Strůček met een sublieme pass. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak draait met de bal, schiet en ... Bělík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Pomprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomprowicz geeft de bal voor. Piesiak kopt de bal weg. Strůček is nu in balbezit. Strůček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vesce is nu in balbezit. Vesce passt de bal met de wreef. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak schiet op doel. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Barroso speelt de bal door. Tüfekçi met een sublieme pass. Strůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Strůček schiet op doel. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:4

37e minuut.
Strůček onderschept slim de pass. Strůček geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bělík de bal onder controle te krijgen. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak haalt uit met een fantastische trap. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Olivo is nu in balbezit. Olivo geeft de bal voor. Pomprowicz geeft een hoge lob. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiak rent richting de bal. Piesiak draait met de bal, schiet en ... Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:5

44e minuut.
Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion geeft een hoge lob. Nemcsák rent richting de bal. Nemcsák geeft een lange en hoge pass. Strůček springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Obitz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vesce de bal onder controle te krijgen. Vesce passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 84%, LKS DIABŁY 16%.
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:5

48e minuut.
Vesce geeft de bal voor. Strůček heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi draait met de bal, schiet en ... Bělík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

50e minuut.
Vesce met de inworp. Tüfekçi heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi speelt de bal door. Strůček is nu in balbezit. Strůček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:6

59e minuut.
Piesiak is nu in balbezit. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi passt de bal zonder na te denken. Piesiak rent richting de bal. Piesiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:7

61e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:8

62e minuut.
Obitz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Muñoz de bal onder controle te krijgen. Strůček is nu in balbezit. Strůček draait met de bal, schiet en ... Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Aleksander met een sublieme pass. Nemcsák met een sublieme pass. Strůček rent richting de bal. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strůček is nu in balbezit. Strůček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:9

77e minuut.
Tüfekçi met een sublieme pass. Strůček rent richting de bal. Strůček passt de bal in één keer door. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:10

80e minuut.
Songmiao speelt de bal door. Daar is Tüfekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz rent richting de bal. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Piesiak rent richting de bal. Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi speelt de bal door. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:11

87e minuut.
Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi geeft de bal voor. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jimenez trapt de bal weg. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion geeft een hoge lob. Strůček rent richting de bal. Strůček draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 78%, LKS DIABŁY 22%.
KS Szociaki - LKS DIABŁY 0:11