Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars AZ Chorzów
super trial Tactiek 4-3-3
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 8
63.3 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten excellent
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Sarapik passt de bal in één keer door. Ignasz rent richting de bal. Ignasz passt de bal in één keer door. Josch is nu in balbezit. Josch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stadelnikas rent richting de bal. Sierakowski onderschept slim de pass. Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Ruisch rent richting de bal. Ruisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - AZ Chorzów 0:1

18e minuut.
Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont geeft de bal voor. Iwancewicz rent richting de bal. Costabal verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Goicoechea geeft de bal voor. Hordov is nu in balbezit. Beaumont maakt een afschuwelijke overtreding. Beaumont is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Goicoechea kopt de bal weg. Chardon geeft de bal voor. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel. Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruisch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - AZ Chorzów 0:2

28e minuut.
Tontu passt de bal in één keer door. Việt Hoàng onderschept slim de pass. Costabal rent richting de bal. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Iwancewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik probeert naar een medespeler te passen. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Sarapik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapik geeft een hoge lob. D`Anna kopt de bal weg. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ... Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Costabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Hoàng kopt de bal weg. Waryński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hordov geeft een lange en hoge pass. Josch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
D`Anna onderschept slim de pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna onderschept slim de pass. D`Anna geeft een hoge lob. Hordov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak geeft de bal voor. Stadelnikas verovert de bal door een tackle van achteren. Tontu is nu in balbezit. Tontu draait met de bal, schiet en ... Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Chardon met een sublieme pass. Ruisch rent richting de bal. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - AZ Chorzów 0:3

44e minuut.
Hordov verovert de bal door een tackle van achteren. Hordov passt de bal zonder na te denken. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik geeft een lange en hoge pass. Josch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - AZ Chorzów 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 45%, AZ Chorzów 55%.
Fada Maka Stars - AZ Chorzów 1:3

46e minuut.
Việt Hoàng geeft de bal voor. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chardon. Chardon krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Daar is Ignasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz met een sublieme pass. Josch rent richting de bal. Josch haalt uit met een fantastische trap. Zelenik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Zelenik trapt de bal weg van het doel. D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna geeft een lange en hoge pass. Sarapik springt en kopt de bal. Zelenik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Boadi met een sublieme pass. Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hoàng met een sublieme pass. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Zelenik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Hordov kopt de bal weg. Ignasz is nu in balbezit. Hartung begaat een overtreding. Ignasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ignasz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Iwancewicz onderschept slim de pass. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon passt de bal met de wreef. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski speelt de bal door. Daar is Goicoechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch onderschept slim de pass. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Wawrzak passt de bal in één keer door. Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski met een sublieme pass. Tontu rent richting de bal. Tontu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Iwancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
D`Anna geeft een lange en hoge pass. Iwancewicz kopt de bal weg. Sarapik probeert naar een medespeler te passen. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel. Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski passt de bal zonder na te denken. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch rent richting de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt D`Anna de bal. D`Anna geeft de bal voor. Waryński kopt de bal weg. Josch heeft problemen om de bal te vangen. Josch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Halter is nu in balbezit. Halter passt de bal met de wreef. Sarapik met een sublieme pass. Klungelig pakt Hordov de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hordov passt de bal in één keer door. Daar is Ignasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ignasz geeft een hoge lob. Zelenik bokst de bal weg. Hordov is nu in balbezit. Waryński onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Josch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`Anna kopt de bal weg. Josch rent richting de bal. Josch draait met de bal, schiet en ... Zelenik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - AZ Chorzów 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 31%, AZ Chorzów 69%.
Fada Maka Stars - AZ Chorzów 2:3