Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Chorzów Fada Maka Stars
4-3-3 Tactiek super trial
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
61.3 gemiddelde waardering 62.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Hordov rent richting de bal. Costabal verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal probeert naar een medespeler te passen. Ruisch rent richting de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chardon onderschept slim de pass. Chardon passt de bal zonder na te denken. Ruisch rent richting de bal. Ruisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Fada Maka Stars 1:0

16e minuut.
Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal zonder na te denken. D`Anna rent richting de bal. D`Anna schiet op doel. Zelenik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Chardon passt de bal in één keer door. Sierakowski speelt de bal door. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal draait met de bal, schiet en ... Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tontu rent richting de bal. Hénon is nu in balbezit. Tontu begaat een overtreding. Tontu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sierakowski heeft problemen om de bal te vangen. Sierakowski passt de bal in één keer door. Costabal rent richting de bal. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hénon de bal onder controle te krijgen. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Fada Maka Stars 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 62%, Fada Maka Stars 38%.
AZ Chorzów - Fada Maka Stars 2:0

50e minuut.
Costabal rent richting de bal. Costabal passt de bal in één keer door. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch schiet op doel. Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Fada Maka Stars 3:0

53e minuut.
Nolan probeert naar een medespeler te passen. Tontu is nu in balbezit. Met opzet legt Stadelnikas zijn tegenspeler op de grond. Tontu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chardon met een snel genomen vrije trap. Costabal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Nolan begaat een overtreding. Chardon raakt geblesseerd tijdens het duel. Chardon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruisch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hartung geeft een lange en hoge pass. Sierakowski kopt de bal weg. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Monteiro met een snelle inworp. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon geeft een hoge lob. Costabal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hartung rent richting de bal. Hartung passt de bal in één keer door. Sarapik speelt de bal door. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tontu geeft een lange en hoge pass. Boadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Waryński probeert naar een medespeler te passen. Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sierakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Tontu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Iwancewicz speelt de bal door. Sarapik rent richting de bal. Sarapik passt de bal in één keer door. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Zelenik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Fada Maka Stars 3:1

80e minuut.
Sarapik is nu in balbezit. Sarapik probeert naar een medespeler te passen. Việt Hoàng met een sublieme pass. Ignasz rent richting de bal. Ignasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 37%, Fada Maka Stars 63%.
AZ Chorzów - Fada Maka Stars 3:1