Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów Enugu Rangers
zorza Tactiek eee
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Koplárovics rent richting de bal. Materniak onderschept slim de pass. Materniak probeert naar een medespeler te passen. Fourcade geeft een lange en hoge pass. Piasecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Enugu Rangers 0:1

16e minuut.
Teixeira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lazarov de bal. Lazarov met een sublieme pass. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn schiet op doel. Maher bokst de bal weg.

24e minuut.
Lazarov kopt de bal weg. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora begaat een overtreding. Góngora krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Paavola met een snelle inworp. Koplárovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplárovics passt de bal zonder na te denken. Caroga is nu in balbezit. Caroga draait met de bal, schiet en ... Fernández de Córdoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Mujica speelt de bal door. Klungelig pakt Romijn de bal. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Čmuchálek passt de bal zonder na te denken. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkilehto rent richting de bal. Romijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 39%, Enugu Rangers 61%.
ZORZA Krzeszów - Enugu Rangers 0:1

47e minuut.
Koplárovics is nu in balbezit. Fourcade is nu in balbezit. Koplárovics rent richting de bal. Caroga is nu in balbezit. Caroga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Romijn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lazarov de bal. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Maher trapt de bal weg. Fourcade kopt de bal weg. Materniak is nu in balbezit. Koplárovics onderschept slim de pass. Koplárovics draait met de bal, schiet en ... Fernández de Córdoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koplárovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplárovics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Shitrit de bal. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitrit begaat een overtreding. Shitrit krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft een hoge lob. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Lazarov is nu in balbezit. Lazarov passt de bal zonder na te denken. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn haalt uit met een fantastische trap. Maher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZORZA Krzeszów - Enugu Rangers 1:1

63e minuut.
Maher met een harde bal richting middenveld. Caroga kopt de bal weg. Daar is Materniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mäkilehto geeft een hoge lob. Koplárovics rent richting de bal. Materniak begaat een overtreding. Materniak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lazarov geeft de bal voor. Romijn heeft problemen om de bal te vangen. Mäkilehto rent richting de bal. Romijn onderschept slim de pass. Romijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skrypcik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Mastilović komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Čmuchálek probeert naar een medespeler te passen. Lazarov rent richting de bal. Lazarov geeft een lange en hoge pass. Romijn krijgt zijn hoofd ertegen. Maher probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tomka heeft problemen om de bal te vangen. Caroga rent richting de bal. Legue rent richting de bal. Caroga verovert de bal door een tackle van achteren. Caroga draait met de bal, schiet en ... Fernández de Córdoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 42%, Enugu Rangers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZORZA Krzeszów - Enugu Rangers 1:1