Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:09
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24000
LECHIA GDAŃSK K.S.BART-MED
OGIEŃ RURA Tactiek piątka
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Chiape geeft een hoge lob. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek passt de bal met de wreef. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold geeft de bal voor. Leković kopt de bal weg. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Twaróg trapt de bal weg van het doel. Wojnarowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel. Elena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Melian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parczewski. Parczewski krijgt een gele kaart. Melian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melian wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Kaczmarek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - K.S.BART-MED 0:1

34e minuut.
Kulawiak heeft problemen om de bal te vangen. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković passt de bal met de wreef. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Fragopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragopoulos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Diniyev de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 54%, K.S.BART-MED 46%.
LECHIA GDAŃSK - K.S.BART-MED 0:1

54e minuut.
Saares met een snelle inworp. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski geeft de bal voor. Motyka is nu in balbezit. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Elena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Herold geeft de bal voor. Leković is nu in balbezit. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković rent richting de bal. Leković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Vandendriessche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Melian heeft problemen om de bal te vangen. Melian draait met de bal, schiet en ... Elena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. Elena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - K.S.BART-MED 0:2

70e minuut.
Kulawiak passt de bal met de wreef. Motyka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Motyka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulawiak komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Zarza is nu in balbezit. Zarza passt de bal met de wreef. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melian onderschept slim de pass. Melian speelt de bal door. Motyka heeft problemen om de bal te vangen. Motyka schiet op doel. Elena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Farris de bal. Melian is nu in balbezit. Melian haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Melian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parczewski rent richting de bal. Melian onderschept slim de pass. Melian draait met de bal, schiet en ... Elena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - K.S.BART-MED 0:3

87e minuut.
Herold passt de bal in één keer door. Leković is nu in balbezit. Torda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leković kan niet meer verder spelen. Zimonjić komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Fragopoulos probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić is nu in balbezit. Dadej met een sublieme pass. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - K.S.BART-MED 1:3

89e minuut.
Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev geeft de bal voor. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 56%, K.S.BART-MED 44%.
LECHIA GDAŃSK - K.S.BART-MED 1:3