Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.BART-MED LECHIA GDAŃSK
piątka Tactiek OGIEŃ RURA
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
54.1 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Kaczmarek passt de bal in één keer door. Dadej probeert naar een medespeler te passen. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Torda de bal onder controle te krijgen. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Trybus rent richting de bal. Trybus met een sublieme pass. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Twaróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - LECHIA GDAŃSK 0:1

15e minuut.
Trybus passt de bal zonder na te denken. Dadej is nu in balbezit. Dadej passt de bal in één keer door. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Parczewski probeert naar een medespeler te passen. Diniyev rent richting de bal. Zimonjić rent richting de bal. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Twaróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - LECHIA GDAŃSK 0:2

27e minuut.
Motyka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pacheco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zimonjić kopt de bal weg. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cəmşidov. Zimonjić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dadej met een snel genomen vrije trap. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - LECHIA GDAŃSK 0:3

40e minuut.
Trybus is nu in balbezit. Trybus geeft de bal voor. Zimonjić kopt de bal weg. Diniyev rent richting de bal. Radler verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dadej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diniyev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 58%, LECHIA GDAŃSK 42%.
K.S.BART-MED - LECHIA GDAŃSK 0:3

64e minuut.
Wojnarowski geeft een hoge lob. Motyka is nu in balbezit. Met opzet legt Trybus zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Trybus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trybus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Qasim komt het veld opgelopen. Herold neemt de hoekschop. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Twaróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - LECHIA GDAŃSK 0:4

73e minuut.
Kaczmarek passt de bal met de wreef. Qasim is nu in balbezit. Motyka onderschept slim de pass. Motyka kan de bal niet met de borst controleren. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Elena bokst de bal weg.

75e minuut.
Zarza geeft een lange en hoge pass. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev met een sublieme pass. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zarza geeft de bal voor. Zimonjić is nu in balbezit. Torda begaat een overtreding. Zimonjić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zimonjić kan niet meer verder spelen. Legutko komt het veld opgelopen. Qasim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 42%, LECHIA GDAŃSK 58%.
K.S.BART-MED - LECHIA GDAŃSK 0:4