Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Chorzów LKS DIABŁY
4-3-3 Tactiek pieska +
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Tontu de bal. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro begaat een overtreding. Monteiro krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski passt de bal met de wreef. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft de bal voor. Ruisch krijgt zijn hoofd ertegen. Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Samolej is nu in balbezit. Sierakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierakowski geeft een hoge lob. Ruisch maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 1:0

7e minuut.
Daar is Kaarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen. Palizas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 2:0

21e minuut.
Daar is Costabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal probeert naar een medespeler te passen. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 3:0

29e minuut.
Brion kopt de bal weg. Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski passt de bal in één keer door. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 4:0

31e minuut.
Hartung onderschept slim de pass. Hartung geeft een hoge lob. Palizas controleert de bal met de borst. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 5:0

34e minuut.
Sollngriesbach probeert naar een medespeler te passen. Chardon is nu in balbezit. Chardon met een sublieme pass. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski probeert naar een medespeler te passen. Fortugno rent richting de bal. Ruisch verovert de bal door een tackle van achteren. Ruisch schiet op doel. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 27%, LKS DIABŁY 73%.
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 5:0

47e minuut.
Costabal is nu in balbezit. Costabal passt de bal zonder na te denken. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 6:0

50e minuut.
Sierakowski onderschept slim de pass. Sierakowski speelt de bal door. Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon geeft een hoge lob. Ruisch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wawrzak onderschept slim de pass. Wawrzak geeft de bal voor. Chardon geeft een hoge lob. Ruisch maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski passt de bal met de wreef. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fortugno geeft een lange en hoge pass. Sollngriesbach met een sublieme pass. Hartung met een sublieme pass. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ... Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Monteiro neemt vlug de vrije trap. Ruisch kopt de bal weg. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sierakowski rent richting de bal. Sierakowski met een sublieme pass. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kaarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarde geeft een hoge lob. Hartung kopt de bal weg. Daar is Fortugno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruisch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 7:0

83e minuut.
Brion geeft een lange en hoge pass. Sierakowski met een sublieme pass. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 8:0

87e minuut.
Ruisch kopt de bal weg. Daar is Kaarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tontu rent richting de bal. Tontu schiet op doel. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 23%, LKS DIABŁY 77%.
AZ Chorzów - LKS DIABŁY 9:0