Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki Fada Maka Stars
352 Tactiek super trial
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
26.5 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten formidable
average Passen solid
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Aleksander kopt de bal weg. Dvoriačok probeert de bal aan de voet te houden. D`Anna speelt de bal door. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:1

6e minuut.
Halter speelt de bal door. Piskorz is nu in balbezit. Met opzet legt Sarapik zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sarapik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sarapik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwancewicz met de inworp. Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kudrawiec is nu in balbezit. Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Josch is nu in balbezit. Josch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:2

13e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch verovert de bal door een tackle van achteren. Josch geeft de bal voor. Klungelig pakt Hordov de bal. Hordov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:3

14e minuut.
Piskorz is nu in balbezit. Piskorz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Hoàng met een snelle inworp. Ignasz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
D`Anna speelt de bal door. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch passt de bal in één keer door. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:4

19e minuut.
Việt Hoàng geeft een hoge lob. Daar is Hordov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:5

22e minuut.
Josch geeft de bal voor. Klungelig pakt Aleksander de bal. Piskorz rent richting de bal. Hordov verovert de bal door een tackle van achteren. Hordov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aleksander heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ignasz neemt de hoekschop. Hordov kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Aleksander kan de bal niet met de borst controleren. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Josch controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:6

24e minuut.
Việt Hoàng rent richting de bal. Việt Hoàng passt de bal met de wreef. Josch is nu in balbezit. Josch draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:7

27e minuut.
Việt Hoàng passt de bal in één keer door. Ignasz speelt de bal door. Josch is nu in balbezit. Josch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:8

28e minuut.
Kurniawka passt de bal met de wreef. Constantin speelt de bal door. Ignasz met een sublieme pass. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Hordov is nu in balbezit. Hordov geeft de bal voor. Piskorz kan de bal niet met de borst controleren. Josch is nu in balbezit. Josch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:9

32e minuut.
Kurniawka geeft de bal voor. Klungelig pakt Kudrawiec de bal. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piskorz probeert de bal met de borst te controleren. Hordov is nu in balbezit. Klungelig pakt Hordov de bal. Hordov geeft de bal voor. Josch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. D`Anna heeft problemen om de bal te vangen. D`Anna met een sublieme pass. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Hordov is nu in balbezit. Josch is nu in balbezit. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ignasz passt de bal met de wreef. Hordov rent richting de bal. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch haalt uit met een fantastische trap. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palaia rent richting de bal. Palaia geeft de bal voor. Iwancewicz geeft een hoge lob. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

41e minuut.
Doeltrap. Gatner trapt de bal weg van het doel. Iwancewicz geeft een lange en hoge pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Việt Hoàng met de inworp. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 87%, Fada Maka Stars 13%.
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:10

46e minuut.
Kudrawiec met een sublieme pass. Palaia rent richting de bal. Hordov onderschept slim de pass. Daar is Hordov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordov schiet op doel. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Josch rent richting de bal. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz passt de bal met de wreef. D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna haalt uit met een fantastische trap. Gatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`Anna geeft een lange en hoge pass. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Piskorz geeft een hoge lob. Inworp. Ignasz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:11

54e minuut.
Halter geeft een hoge lob. Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov verovert de bal door een tackle van achteren. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:12

57e minuut.
Iwancewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Josch kopt de bal weg. Aleksander rent richting de bal. Hordov verovert de bal door een tackle van achteren. Hordov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:13

59e minuut.
D`Anna met een sublieme pass. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal in één keer door. Hordov met een sublieme pass. Ignasz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gatner met een harde bal richting middenveld. Stadelnikas kopt de bal weg. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch schiet op doel. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:14

62e minuut.
Halter passt de bal met de wreef. D`Anna rent richting de bal. D`Anna passt de bal zonder na te denken. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch draait met de bal, schiet en ... Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gatner speelt de bal door. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hoàng geeft de bal voor. Josch rent richting de bal. De bal raakt de paal. Josch rent richting de bal. Josch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:15

65e minuut.
Việt Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hoàng geeft de bal voor. Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordov geeft een lange en hoge pass. Josch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Ignasz speelt de bal door. Daar is Josch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Josch rent richting de bal. Josch schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Răducioiu passt de bal in één keer door. Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Ignasz met een sublieme pass. Daar is Hordov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Việt Hoàng speelt de bal door. Hordov rent richting de bal. Hordov passt de bal in één keer door. Josch rent richting de bal. Josch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Goicoechea kopt de bal weg. Klungelig pakt Dvoriačok de bal. Ignasz speelt de bal door. Josch is nu in balbezit. Josch draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kurniawka probeert de bal aan de voet te houden. Stadelnikas rent richting de bal. Stadelnikas geeft een lange en hoge pass. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Daar is Josch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksander rent richting de bal. Josch verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:16

75e minuut.
Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Goicoechea geeft een lange en hoge pass. D`Anna kopt de bal weg. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch schiet op doel. Gatner bokst de bal weg.

76e minuut.
Gatner met een sublieme pass. Việt Hoàng kopt de bal weg. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:17

81e minuut.
Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. D`Anna heeft problemen om de bal te vangen. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kudrawiec is nu in balbezit. Hordov onderschept slim de pass. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kudrawiec rent richting de bal. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz speelt de bal door. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
D`Anna met een snelle inworp. Halter is nu in balbezit. Halter geeft een hoge lob. Hordov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:18

89e minuut.
D`Anna is nu in balbezit. D`Anna geeft een lange en hoge pass. Dvoriačok rent richting de bal. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 89%, Fada Maka Stars 11%.
KS Szociaki - Fada Maka Stars 0:18