Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars KS Szociaki
super trial Tactiek 352
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 23.4
excellent Schieten poor
solid Passen average
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Halter rent richting de bal. Halter passt de bal zonder na te denken. Josch rent richting de bal. Josch schiet op doel. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 1:0

2e minuut.
Josch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dragunek komt het veld opgelopen.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. D`Anna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragunek kopt de bal weg. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 2:0

9e minuut.
Stadelnikas geeft een hoge lob. Dragunek kopt de bal weg. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 3:0

11e minuut.
Iwancewicz kopt de bal weg. Việt Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hoàng passt de bal zonder na te denken. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Halter is nu in balbezit. D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jurczyk de bal onder controle te krijgen. Dragunek kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Halter verovert de bal door een tackle van achteren. Halter met een sublieme pass. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 4:0

20e minuut.
Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk passt de bal in één keer door. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. Jimenez bokst de bal weg.

23e minuut.
Halter is nu in balbezit. Halter met een sublieme pass. Hordov is nu in balbezit. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nolan speelt de bal door. Halter rent richting de bal. Halter probeert naar een medespeler te passen. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sarapik kopt de bal weg. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jurczyk probeert naar een medespeler te passen. Việt Hoàng met een sublieme pass. Sarapik probeert naar een medespeler te passen. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Jimenez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rżany passt de bal met de wreef. Bělík heeft problemen om de bal te vangen. Dragunek rent richting de bal. Dragunek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 5:0

30e minuut.
D`Anna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halter rent richting de bal. Jurczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Anna wilt de vrije trap nemen. Paal!

35e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Việt Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hoàng geeft een hoge lob. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 6:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Anna met de inworp. Halter speelt de bal door. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Olivo is nu in balbezit. D`Anna onderschept slim de pass. D`Anna geeft een lange en hoge pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aleksander de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 7:0

43e minuut.
Nolan geeft een hoge lob. Sarapik kopt de bal weg. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ... Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 8:0

44e minuut.
Halter rent richting de bal. Halter met een sublieme pass. Dragunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hordov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 14%, KS Szociaki 86%.
Fada Maka Stars - KS Szociaki 8:0

46e minuut.
Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Dragunek onderschept slim de pass. Dragunek passt de bal in één keer door. Halter rent richting de bal. Halter geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 9:0

49e minuut.
Aleksander geeft een lange en hoge pass. Inworp. D`Anna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Halter verovert de bal door een tackle van achteren. Halter speelt de bal door. Dragunek rent richting de bal. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna probeert naar een medespeler te passen. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Daar is Rżany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna onderschept slim de pass. D`Anna geeft de bal voor. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 10:0

53e minuut.
Olivo is nu in balbezit. D`Anna onderschept slim de pass. D`Anna geeft de bal voor. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dragunek rent richting de bal. Dragunek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 11:0

55e minuut.
Piskorz kopt de bal weg. Halter rent richting de bal. Halter met een sublieme pass. Klungelig pakt Dragunek de bal. Dragunek draait met de bal, schiet en ... Jimenez bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Nolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolan speelt de bal door. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 12:0

61e minuut.
Việt Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hoàng passt de bal in één keer door. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 13:0

62e minuut.
Piskorz is nu in balbezit. Halter is nu in balbezit. Halter met een sublieme pass. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
D`Anna onderschept slim de pass. D`Anna passt de bal in één keer door. Dragunek rent richting de bal. Dragunek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 14:0

66e minuut.
Dragunek onderschept slim de pass. Halter bereikt de bal nog maar net als eerste. Halter geeft de bal voor. Hordov krijgt zijn hoofd ertegen. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 15:0

68e minuut.
Việt Hoàng is nu in balbezit. Việt Hoàng geeft een lange en hoge pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov geeft de bal voor. Dragunek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Halter verovert de bal door een tackle van achteren. Halter passt de bal in één keer door. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 16:0

72e minuut.
Hénon verovert de bal door een tackle van achteren. Hénon geeft een hoge lob. Sarapik kopt de bal weg. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 17:0

74e minuut.
Việt Hoàng passt de bal met de wreef. D`Anna met een sublieme pass. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek schiet op doel. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bedra trapt de bal weg van het doel. Halter kopt de bal weg. Dragunek rent richting de bal. Dragunek schiet op doel. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 18:0

76e minuut.
Rżany rent richting de bal. Rżany passt de bal met de wreef. Olivo rent richting de bal. D`Anna verovert de bal door een tackle van achteren. D`Anna geeft een hoge lob. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Rżany kopt de bal weg. Sarapik probeert de bal met de borst te controleren. Sarapik geeft een lange en hoge pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Việt Hoàng onderschept slim de pass. Việt Hoàng geeft de bal voor. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - KS Szociaki 19:0

84e minuut.
Sarapik is nu in balbezit. Sarapik geeft een lange en hoge pass. Dragunek heeft problemen om de bal te vangen. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. Jimenez bokst de bal weg.

89e minuut.
Sarapik rent richting de bal. Sarapik passt de bal in één keer door. Daar is Dragunek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 13%, KS Szociaki 87%.
Fada Maka Stars - KS Szociaki 19:0