Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers LECHIA GDAŃSK
eee Tactiek OGIEŃ RURA
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 60.5
redelijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Zarza is nu in balbezit. Zarza geeft een hoge lob. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Daar is Fourcade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fourcade passt de bal zonder na te denken. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga is nu in balbezit. Caroga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Mäkilehto probeert naar een medespeler te passen. Fourcade probeert de bal met de borst te controleren. Mäkilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Diniyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold geeft de bal voor. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić geeft een hoge lob. Dadej rent richting de bal. Dadej geeft de bal voor. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Maher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Shitrit begaat een overtreding. Shitrit krijgt een gele kaart. Zimonjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Herold wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 43%, LECHIA GDAŃSK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enugu Rangers - LECHIA GDAŃSK 0:0

47e minuut.
Elena met een harde bal richting middenveld. Shitrit kopt de bal weg. Skrypcik rent richting de bal. Caroga rent richting de bal. Caroga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Shitrit onderschept slim de pass. Shitrit probeert naar een medespeler te passen. Fourcade met een sublieme pass. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Dadej onderschept slim de pass. Dadej passt de bal met de wreef. Kosenko is nu in balbezit. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić schiet op doel. Maher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LECHIA GDAŃSK 0:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirzer komt het veld opgelopen. Piasecki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fourcade rent richting de bal. Herold onderschept slim de pass. Paavola met een sublieme pass. Herold geeft de bal voor. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Parczewski onderschept slim de pass. Parczewski probeert naar een medespeler te passen. Farris heeft problemen om de bal te vangen. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Dadej geeft de bal voor. Zimonjić controleert de bal met de borst. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Maher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Fragopoulos met een sublieme pass. Mäkilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić onderschept slim de pass. Herold geeft een hoge lob. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Maher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fragopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragopoulos geeft een lange en hoge pass. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LECHIA GDAŃSK 0:2

84e minuut.
Diniyev is nu in balbezit. Kosenko begaat een overtreding. Diniyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herold zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zimonjić krijgt zijn hoofd ertegen. Mäkilehto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Maher bokst de bal weg.

85e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold geeft een hoge lob. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Maher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LECHIA GDAŃSK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 55%, LECHIA GDAŃSK 45%.
Enugu Rangers - LECHIA GDAŃSK 0:3