Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:20
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 17004
LECHIA GDAŃSK Enugu Rangers
OGIEŃ RURA Tactiek eee
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 55.7
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Dadej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus geeft een lange en hoge pass. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Maher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosenko begaat een overtreding. Diniyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dadej neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Paavola de bal onder controle te krijgen. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Parczewski kopt de bal weg. Daar is Kosenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herold verovert de bal door een tackle van achteren. Herold geeft een lange en hoge pass. Diniyev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Salos met een snelle inworp. Daar is Caroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroga geeft de bal voor. Piasecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trybus passt de bal in één keer door. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft de bal voor. Diniyev springt en kopt de bal. Daar is Mäkilehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dadej neemt de hoekschop. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - Enugu Rangers 1:0

21e minuut.
Mäkilehto kopt de bal weg. Trybus geeft een hoge lob. Zimonjić controleert de bal met de borst. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mäkilehto verovert de bal door een tackle van achteren. Trybus verovert de bal door een tackle van achteren. Trybus passt de bal met de wreef. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Salos is nu in balbezit. Kaczmarek rent richting de bal. Salos verovert de bal door een tackle van achteren. Salos geeft een hoge lob. Piasecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus speelt de bal door. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - Enugu Rangers 2:0

43e minuut.
Diniyev is nu in balbezit. Zimonjić rent richting de bal. Arzumanyan begaat een overtreding. Arzumanyan krijgt een gele kaart. Zimonjić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dadej komt bij de bal en schiet. Maher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 43%, Enugu Rangers 57%.
LECHIA GDAŃSK - Enugu Rangers 2:0

59e minuut.
Kosenko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fourcade de bal. Fourcade passt de bal zonder na te denken. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos draait met de bal, schiet en ... Elena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Dadej passt de bal zonder na te denken. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus geeft een lange en hoge pass. Zimonjić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Kosenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - Enugu Rangers 3:0

64e minuut.
Fourcade geeft de bal voor. Caroga controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pacheco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić schiet op doel. Maher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasim komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zarza onderschept slim de pass. Zarza geeft de bal voor. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft een lange en hoge pass. Diniyev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - Enugu Rangers 4:0

73e minuut.
Kaczmarek onderschept slim de pass. Kaczmarek geeft de bal voor. Klungelig pakt Diniyev de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - Enugu Rangers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 46%, Enugu Rangers 54%.
LECHIA GDAŃSK - Enugu Rangers 5:0