Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers KS Szociaki
eee Tactiek 352
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
56 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten unsatisfactory
excellent Passen average
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Piasecki is nu in balbezit. Caroga rent richting de bal. Caroga passt de bal zonder na te denken. Piasecki rent richting de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Koplárovics draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert naar een medespeler te passen. Obitz kopt de bal weg. Caroga rent richting de bal. Caroga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Caroga probeert naar een medespeler te passen. Koplárovics met een sublieme pass. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 1:0

6e minuut.
Hirzer kopt de bal weg. Caroga rent richting de bal. Caroga passt de bal met de wreef. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hirzer kan de bal niet met de borst controleren. Hirzer passt de bal zonder na te denken. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fourcade is nu in balbezit. Fourcade geeft de bal voor. Bělík kopt de bal weg. Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bedra rent richting de bal. Piasecki verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki speelt de bal door. Koplárovics heeft problemen om de bal te vangen. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap. Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hirzer speelt de bal door. Caroga is nu in balbezit. Caroga speelt de bal door. Koplárovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplárovics schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fourcade rent richting de bal. Fourcade geeft een hoge lob. Piasecki kopt de bal weg. Koplárovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Aleksander geeft een lange en hoge pass. Paavola heeft problemen om de bal te vangen. Paavola geeft de bal voor. Caroga is nu in balbezit. Caroga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Caroga is nu in balbezit. Caroga passt de bal met de wreef. Piasecki rent richting de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 2:0

25e minuut.
Arzumanyan geeft de bal voor. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki passt de bal zonder na te denken. Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics schiet op doel. Gatner bokst de bal weg. Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gatner trapt de bal weg van het doel. Paavola kopt de bal weg. Caroga met een sublieme pass. Klungelig pakt Piasecki de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Paavola geeft een lange en hoge pass. Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 3:0

33e minuut.
Fourcade verovert de bal door een tackle van achteren. Fourcade passt de bal zonder na te denken. Koplárovics rent richting de bal. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 4:0

39e minuut.
Daar is Caroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroga passt de bal in één keer door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 5:0

43e minuut.
Hirzer passt de bal zonder na te denken. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki probeert naar een medespeler te passen. Koplárovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplárovics draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Daar is Mäkilehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkilehto geeft een hoge lob. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 16%, KS Szociaki 84%.
Enugu Rangers - KS Szociaki 5:0

46e minuut.
Piskorz rent richting de bal. Koplárovics verovert de bal door een tackle van achteren. Fourcade met een sublieme pass. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Gatner trapt de bal weg. Fourcade kopt de bal weg. Koplárovics rent richting de bal. Koplárovics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Piasecki is nu in balbezit. Piasecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Koplárovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koplárovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 6:0

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piasecki stond buitenspel. Gatner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hirzer kopt de bal weg. Caroga is nu in balbezit. Caroga haalt uit met een fantastische trap. Gatner bokst de bal weg.

54e minuut.
Gatner trapt de bal weg van het doel. Hirzer kopt de bal weg. Caroga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piasecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bělík geeft een hoge lob. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora geeft een lange en hoge pass. Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap. Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 7:0

56e minuut.
Piasecki rent richting de bal. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Hirzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirzer krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Jurczyk is nu in balbezit. Fourcade verovert de bal door een tackle van achteren. Fourcade geeft een hoge lob. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Jurczyk de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga verovert de bal door een tackle van achteren. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Koplárovics onderschept slim de pass. Koplárovics speelt de bal door. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hirzer passt de bal in één keer door. Caroga is nu in balbezit. Caroga passt de bal in één keer door. Koplárovics rent richting de bal. Koplárovics draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 8:0

66e minuut.
Rżany heeft problemen om de bal te vangen. Obitz is nu in balbezit. Caroga onderschept slim de pass. Koplárovics heeft problemen om de bal te vangen. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Puiu is nu in balbezit. Hirzer verovert de bal door een tackle van achteren. Hirzer geeft een lange en hoge pass. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel. Gatner bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skrypcik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fourcade geeft een hoge lob. Skrypcik kopt de bal weg. Klungelig pakt Piasecki de bal. Koplárovics rent richting de bal. Koplárovics schiet op doel. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Fourcade heeft problemen om de bal te vangen. Fourcade probeert naar een medespeler te passen. Piasecki rent richting de bal. Piasecki schiet op doel. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 9:0

80e minuut.
Koplárovics passt de bal in één keer door. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik met een sublieme pass. Koplárovics rent richting de bal. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik passt de bal met de wreef. Koplárovics is nu in balbezit. Koplárovics haalt uit met een fantastische trap. Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 10:0

82e minuut.
Bedra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piasecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Puiu is nu in balbezit. Góngora onderschept slim de pass. Góngora passt de bal in één keer door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Koplárovics rent richting de bal. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander geeft een hoge lob. Fourcade kopt de bal weg. Koplárovics geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piasecki rent richting de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KS Szociaki 11:0

87e minuut.
Smuda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 16%, KS Szociaki 84%.
Enugu Rangers - KS Szociaki 11:0