Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki Enugu Rangers
352 Tactiek eee
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.5 gemiddelde waardering 53.9
poor Schieten very good
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Inworp. Paavola met de inworp. Salos rent richting de bal. Salos geeft een hoge lob. Piasecki springt en kopt de bal. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kosenko passt de bal zonder na te denken. Skrypcik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fourcade geeft een hoge lob. Salos is nu in balbezit. Salos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:1

7e minuut.
Piasecki met een sublieme pass. Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade met een sublieme pass. Daar is Caroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Salos de bal. Caroga met een sublieme pass. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Jimenez speelt de bal door. Fourcade kopt de bal weg. Aleksander heeft problemen om de bal te vangen. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga draait met de bal, schiet en ... Jimenez bokst de bal weg. Caroga maakt een snoekduik en kopt de bal. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fourcade met een sublieme pass. Kosenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosenko geeft de bal voor. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jurczyk probeert de bal aan de voet te houden. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander begaat een overtreding. Salos raakt geblesseerd tijdens het duel. Fourcade komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Caroga geeft de bal voor. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki geeft een hoge lob. Salos rent richting de bal. Salos schiet op doel. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Jurczyk rent richting de bal. Fourcade rent richting de bal. Fourcade met een sublieme pass. Daar is Piasecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Piasecki geeft een hoge lob. Jurczyk heeft problemen om de bal te vangen. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga draait met de bal, schiet en ... Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:2

25e minuut.
Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos verovert de bal door een tackle van achteren. Caroga rent richting de bal. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos haalt uit met een fantastische trap. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Obitz rent richting de bal. Arzumanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arzumanyan passt de bal met de wreef. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Skrypcik probeert naar een medespeler te passen. Caroga is nu in balbezit. Caroga probeert naar een medespeler te passen. Salos is nu in balbezit. Salos draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Caroga geeft een lange en hoge pass. Piasecki rent richting de bal. Piasecki probeert naar een medespeler te passen. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora geeft een hoge lob. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Bedra trapt de bal weg van het doel. Fourcade kopt de bal weg. Salos rent richting de bal. Salos geeft de bal voor. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Skrypcik passt de bal zonder na te denken. Caroga rent richting de bal. Caroga passt de bal met de wreef. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Salos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 80%, Enugu Rangers 20%.
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:2

48e minuut.
Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade speelt de bal door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Salos kopt de bal weg. Piasecki rent richting de bal. Klungelig pakt Piasecki de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fourcade is nu in balbezit. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade verovert de bal door een tackle van achteren. Caroga is nu in balbezit. Caroga draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Jimenez met een harde bal richting middenveld. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik probeert naar een medespeler te passen. Piasecki rent richting de bal. Piasecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:3

56e minuut.
Aleksander met een harde bal richting middenveld. Fourcade kopt de bal weg. Salos probeert de bal met de borst te controleren. Salos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aleksander de bal onder controle te krijgen. Jimenez bokst de bal weg. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:4

63e minuut.
Arzumanyan probeert naar een medespeler te passen. Caroga probeert naar een medespeler te passen. Piasecki rent richting de bal. Caroga rent richting de bal. Caroga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Rżany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik met een sublieme pass. Caroga is nu in balbezit. Caroga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Skrypcik met een sublieme pass. Caroga heeft problemen om de bal te vangen. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga rent richting de bal. Caroga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik geeft een lange en hoge pass. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:5

71e minuut.
Fourcade geeft de bal voor. Jimenez met een sublieme pass. Skrypcik kopt de bal weg. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góngora met een snelle inworp. Piasecki geeft een lange en hoge pass. Salos springt en kopt de bal. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:6

81e minuut.
Paavola met een snelle inworp. Salos is nu in balbezit. Salos geeft de bal voor. Caroga heeft problemen om de bal te vangen. Caroga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Salos rent richting de bal. Salos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bedra de bal. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:7

88e minuut.
Daar is Caroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroga speelt de bal door. Salos rent richting de bal. Salos haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:8

90e minuut.
Caroga is nu in balbezit. Caroga passt de bal met de wreef. Salos rent richting de bal. Salos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 86%, Enugu Rangers 14%.
KS Szociaki - Enugu Rangers 0:9