Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.BART-MED AZ Chorzów
piątka Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
59.6 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche speelt de bal door. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 1:0

4e minuut.
Saares probeert naar een medespeler te passen. Hartung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartung geeft een lange en hoge pass. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Vandendriessche de bal. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont geeft een hoge lob. Costabal rent richting de bal. Costabal schiet op doel. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hartung kopt de bal weg. Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Costabal is nu in balbezit. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tontu passt de bal met de wreef. Costabal rent richting de bal. Ruisch rent richting de bal. Ruisch draait met de bal, schiet en ... Twaróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandendriessche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulawiak geeft een hoge lob. Motyka maakt een snoekduik en kopt de bal. Zelenik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 2:0

19e minuut.
Monteiro geeft een lange en hoge pass. Costabal kopt de bal weg. Hartung speelt de bal door. Tontu is nu in balbezit. Tontu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chardon probeert naar een medespeler te passen. Costabal is nu in balbezit. Costabal speelt de bal door. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Melian kopt de bal weg. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Melian maakt een snoekduik en kopt de bal. Zelenik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 3:0

25e minuut.
Wawrzak geeft een lange en hoge pass. Bocaş kopt de bal weg. Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Motyka springt en kopt de bal. Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Chiape passt de bal met de wreef. Daar is Vandendriessche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont maakt een afschuwelijke overtreding. Beaumont krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hartung geeft de bal voor. Tontu rent richting de bal. Tontu probeert naar een medespeler te passen. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vandendriessche passt de bal in één keer door. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche geeft een hoge lob. Zelenik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak geeft een hoge lob. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon geeft de bal voor. Tontu krijgt zijn hoofd ertegen. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 53%, AZ Chorzów 47%.
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 3:1

47e minuut.
Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski geeft de bal voor. Tontu is nu in balbezit. Tontu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 3:2

83e minuut.
Costabal kopt de bal weg. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon geeft een lange en hoge pass. Ruisch heeft problemen om de bal te vangen. Ruisch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 3:3

85e minuut.
Melian rent richting de bal. Waryński onderschept slim de pass. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka draait met de bal, schiet en ... Zelenik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 4:3

89e minuut.
Hartung passt de bal zonder na te denken. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiape krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Costabal geeft een hoge lob. Tontu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Chiape ... Strafschop! Tontu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tontu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 50%, AZ Chorzów 50%.
K.S.BART-MED - AZ Chorzów 4:3