Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów LKS DIABŁY
zorza Tactiek pieska +
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.6 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Mujica is nu in balbezit. Mujica passt de bal met de wreef. Lazarov rent richting de bal. Lazarov geeft de bal voor. Romijn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Lazarov met een snelle inworp. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek geeft de bal voor. Romijn is nu in balbezit. Romijn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lazarov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mujica de bal. Mujica probeert naar een medespeler te passen. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Raat probeert naar een medespeler te passen. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov met een sublieme pass. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Čmuchálek passt de bal zonder na te denken. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov passt de bal met de wreef. Daar is Romijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Raat rent richting de bal. Samolej verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mujica moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mujica schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Raat rent richting de bal. Raat passt de bal zonder na te denken. Romijn rent richting de bal. Romijn draait met de bal, schiet en ... Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - LKS DIABŁY 1:0

41e minuut.
Raat kopt de bal weg. Romijn rent richting de bal. Tüfekçi begaat een overtreding. Tüfekçi krijgt een gele kaart. Romijn raakt geblesseerd tijdens het duel. Čmuchálek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Čmuchálek kopt de bal weg. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft een lange en hoge pass. Romijn krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - LKS DIABŁY 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 26%, LKS DIABŁY 74%.
ZORZA Krzeszów - LKS DIABŁY 2:0

47e minuut.
Romijn kopt de bal weg. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek geeft een hoge lob. Romijn is nu in balbezit. Romijn schiet op doel. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Romijn met een sublieme pass. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft de bal voor. Raat springt en kopt de bal. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - LKS DIABŁY 3:0

62e minuut.
Daar is Romijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaarde is nu in balbezit. Romijn onderschept slim de pass. Romijn draait met de bal, schiet en ... Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - LKS DIABŁY 4:0

64e minuut.
Tomka onderschept slim de pass. Tomka met een sublieme pass. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov geeft een hoge lob. Romijn krijgt zijn hoofd ertegen. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Teixeira speelt de bal door. Lazarov met een sublieme pass. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat geeft een lange en hoge pass. Romijn springt en kopt de bal. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Čmuchálek is nu in balbezit. Nemcsák verovert de bal door een tackle van achteren. Nemcsák speelt de bal door. Legue geeft een lange en hoge pass. Romijn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Raat is nu in balbezit. Brion is nu in balbezit. Raat onderschept slim de pass. Raat geeft de bal voor. Romijn maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Čmuchálek probeert naar een medespeler te passen. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov met een sublieme pass. Romijn rent richting de bal. Romijn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 22%, LKS DIABŁY 78%.
ZORZA Krzeszów - LKS DIABŁY 4:0