Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS DIABŁY ZORZA Krzeszów
541GKS J-bie Tactiek zorza
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 58.4
solid Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Dymion geeft een hoge lob. Legue geeft een hoge lob. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek onderschept slim de pass. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lazarov probeert de bal met de borst te controleren. Lazarov passt de bal met de wreef. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Lyhne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:1

6e minuut.
Dymion onderschept slim de pass. Lazarov rent richting de bal. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čmuchálek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Čmuchálek neemt zijn aanloop. Lyhne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:2

33e minuut.
Legue passt de bal zonder na te denken. Teixeira rent richting de bal. Teixeira geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mujica met een sublieme pass. Lazarov rent richting de bal. Lazarov passt de bal in één keer door. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Lyhne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Lyhne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:3

43e minuut.
Mujica passt de bal met de wreef. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 68%, ZORZA Krzeszów 32%.
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:3

49e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica geeft een hoge lob. Kaarde heeft problemen om de bal te vangen. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Lyhne bokst de bal weg.

54e minuut.
Mujica met een sublieme pass. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel. Lyhne bokst de bal weg. Kaarde heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:4

57e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lazarov rent richting de bal. Lazarov passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:5

63e minuut.
Materniak geeft de bal voor. Lazarov kopt de bal weg. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:6

66e minuut.
Teixeira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teixeira geeft een lange en hoge pass. Lagos speelt de bal door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Lyhne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica passt de bal in één keer door. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Lyhne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Teixeira kopt de bal weg. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica is nu in balbezit. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lagos passt de bal met de wreef. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica is nu in balbezit. Mujica geeft een lange en hoge pass. Raat is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lazarov rent richting de bal. Lazarov met een sublieme pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Lyhne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:7

85e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos onderschept slim de pass. Lagos passt de bal in één keer door. Raat rent richting de bal. Raat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Lazarov met een sublieme pass. Lagos is nu in balbezit. Mujica is nu in balbezit. Mujica schiet op doel. Kaarde onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 69%, ZORZA Krzeszów 31%.
LKS DIABŁY - ZORZA Krzeszów 0:8