Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars LECHIA GDAŃSK
super trial Tactiek OGIEŃ RURA
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.9 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Fragopoulos rent richting de bal. Việt Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Hoàng geeft de bal voor. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Elena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Iwancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Herold rent richting de bal. Herold passt de bal in één keer door. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stadelnikas rent richting de bal. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Zimonjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - LECHIA GDAŃSK 0:1

12e minuut.
Fragopoulos rent richting de bal. Sarapik begaat een overtreding. Fragopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fragopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diniyev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Việt Hoàng passt de bal met de wreef. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik geeft een lange en hoge pass. Josch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fada Maka Stars - LECHIA GDAŃSK 1:1

26e minuut.
Hordov is nu in balbezit. Zarza verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz begaat een overtreding. Ignasz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ignasz met een sublieme pass. Daar is D`Anna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Anna met een sublieme pass. Josch is nu in balbezit. Josch draait met de bal, schiet en ... Elena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ignasz rent richting de bal. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - LECHIA GDAŃSK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 47%, LECHIA GDAŃSK 53%.
Fada Maka Stars - LECHIA GDAŃSK 2:1

47e minuut.
Herold met een sublieme pass. Fragopoulos is nu in balbezit. Halter speelt de bal door. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elena probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić kopt de bal weg. Diniyev rent richting de bal. Diniyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadelnikas begaat een overtreding. Dadej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fragopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zimonjić krijgt zijn hoofd ertegen. Boadi bokst de bal weg. Daar is Hénon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fada Maka Stars - LECHIA GDAŃSK 2:2

67e minuut.
Doeltrap. Qasim komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Hordov. Goede buitenspelval van de verdediging. García de los Salmones komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fragopoulos met een sublieme pass. Herold rent richting de bal. Herold geeft de bal voor. Diniyev krijgt zijn hoofd ertegen. Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - LECHIA GDAŃSK 2:3

81e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold passt de bal zonder na te denken. Fragopoulos speelt de bal door. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 47%, LECHIA GDAŃSK 53%.
Fada Maka Stars - LECHIA GDAŃSK 2:3