Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki K.S.BART-MED
352 Tactiek piątka
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 58.5
unsatisfactory Schieten outstanding
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Rżany bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian haalt uit met een fantastische trap. Paal! Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:1

4e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:2

6e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski met een sublieme pass. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vandendriessche kopt de bal weg. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka is nu in balbezit. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jurczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyk geeft een lange en hoge pass. Puiu kopt de bal weg. Motyka rent richting de bal. Motyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bocaş speelt de bal door. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:3

15e minuut.
Saares speelt de bal door. Daar is Kulawiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawiak speelt de bal door. Melian is nu in balbezit. Melian haalt uit met een fantastische trap. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Inworp. Vandendriessche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:4

19e minuut.
Motyka rent richting de bal. Motyka passt de bal in één keer door. Melian is nu in balbezit. Melian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:5

21e minuut.
Bělík probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Vandendriessche met de inworp. Melian is nu in balbezit. Melian haalt uit met een fantastische trap. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:6

21e minuut.
Rżany met een sublieme pass. Klungelig pakt Obitz de bal. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Rżany rent richting de bal. Rżany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Saares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kulawiak de bal. Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojnarowski neemt de hoekschop. Motyka heeft problemen om de bal te vangen. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:7

25e minuut.
Rżany bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany passt de bal met de wreef. Aleksander met een sublieme pass. Motyka is nu in balbezit. Motyka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Motyka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bocaş geeft de bal voor. Obitz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radler. Obitz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muñoz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kulawiak met een sublieme pass. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski geeft een hoge lob. Daar is Bělík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Motyka geeft de bal voor. Wojnarowski controleert de bal met de borst. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Vandendriessche de bal. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:8

34e minuut.
Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:9

36e minuut.
Bocaş speelt de bal door. Kulawiak geeft de bal voor. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:10

38e minuut.
Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander geeft een hoge lob. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melian verovert de bal door een tackle van achteren. Melian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:11

43e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak geeft een hoge lob. Melian probeert de bal met de borst te controleren. Melian draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:12

44e minuut.
Melian speelt de bal door. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra rent richting de bal. Motyka onderschept slim de pass. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 87%, K.S.BART-MED 13%.
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:13

46e minuut.
Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche speelt de bal door. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Saares bereikt de bal nog maar net als eerste. Saares passt de bal met de wreef. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski met een sublieme pass. Motyka rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojnarowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vandendriessche speelt de bal door. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:14

53e minuut.
Wojnarowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Puiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian onderschept slim de pass. Melian met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vandendriessche geeft de bal voor. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski speelt de bal door. Daar is Melian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:15

60e minuut.
Kulawiak passt de bal met de wreef. Melian is nu in balbezit. Melian passt de bal zonder na te denken. Motyka rent richting de bal. Motyka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:16

62e minuut.
Bedra geeft de bal voor. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Motyka de bal. Motyka schiet op doel. Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Torda passt de bal in één keer door. Melian rent richting de bal. Kulawiak met een sublieme pass. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:17

67e minuut.
Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche passt de bal met de wreef. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gatner trapt de bal weg. Bocaş kopt de bal weg. Bedra heeft problemen om de bal te vangen. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Melian verovert de bal door een tackle van achteren. Melian met een sublieme pass. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:18

72e minuut.
Jurczyk rent richting de bal. Kulawiak onderschept slim de pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:19

74e minuut.
Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melian is nu in balbezit. Met opzet legt Muñoz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Muñoz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Muñoz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Melian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bocaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Motyka heeft problemen om de bal te vangen. Motyka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian schiet op doel. Gatner bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandendriessche zal de hoekschop nemen. Wojnarowski kopt de bal weg. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Jurczyk is nu in balbezit. Melian verovert de bal door een tackle van achteren. Melian draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:20

77e minuut.
Saares bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak met een sublieme pass. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojnarowski met een snelle inworp. Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bělík rent richting de bal. Melian verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:21

81e minuut.
Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape geeft een hoge lob. Motyka is nu in balbezit. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rżany kopt de bal weg. Torda geeft de bal voor. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:22

88e minuut.
Puiu rent richting de bal. Motyka onderschept slim de pass. Motyka passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojnarowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. Gatner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:23

90e minuut.
Piskorz is nu in balbezit. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak passt de bal met de wreef. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian draait met de bal, schiet en ... Gatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bělík rent richting de bal. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 86%, K.S.BART-MED 14%.
KS Szociaki - K.S.BART-MED 0:24