Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.BART-MED KS Szociaki
piątka Tactiek 352
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 22.3
uitmuntend Schieten waardeloos
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Motyka rent richting de bal. Motyka draait met de bal, schiet en ... Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Rżany met een sublieme pass. Olivo rent richting de bal. Wojnarowski speelt de bal door. Melian rent richting de bal. Melian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kulawiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Jimenez bokst de bal weg. Bedra heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

6e minuut.
Olivo is nu in balbezit. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski met een sublieme pass. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Jimenez bokst de bal weg. Paal! Melian rent richting de bal. Melian haalt uit met een fantastische trap. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 1:0

8e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak geeft een hoge lob. Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 2:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Bělík de bal onder controle te krijgen. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Melian de bal. Melian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Motyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian schiet op doel. Jimenez bokst de bal weg.

15e minuut.
Bocaş met een sublieme pass. Motyka rent richting de bal. Motyka passt de bal in één keer door. Melian is nu in balbezit. Melian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Daar is Bělík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka rent richting de bal. Motyka draait met de bal, schiet en ... Jimenez bokst de bal weg.

17e minuut.
Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak passt de bal met de wreef. Vandendriessche speelt de bal door. Motyka rent richting de bal. Motyka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandendriessche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Vandendriessche geeft een hoge lob. Motyka springt en kopt de bal. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Melian rent richting de bal. Melian passt de bal zonder na te denken. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Wojnarowski geeft een hoge lob. Melian rent richting de bal. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aleksander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojnarowski zal de hoekschop nemen. Motyka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 3:0

28e minuut.
Vandendriessche speelt de bal door. Jurczyk is nu in balbezit. Melian onderschept slim de pass. Motyka rent richting de bal. Motyka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnarowski is nu in balbezit. Jurczyk geeft een lange en hoge pass. Torda kopt de bal weg. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kulawiak speelt de bal door. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche passt de bal in één keer door. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian haalt uit met een fantastische trap. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bělík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian schiet op doel. Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche met een sublieme pass. Kulawiak met een sublieme pass. Melian is nu in balbezit. Melian draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 4:0

33e minuut.
Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Vandendriessche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Melian rent richting de bal. Melian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Saares probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski speelt de bal door. Vandendriessche met een sublieme pass. Melian is nu in balbezit. Melian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 5:0

37e minuut.
Melian kopt de bal weg. Motyka heeft problemen om de bal te vangen. Jurczyk is nu in balbezit. Motyka onderschept slim de pass. Motyka draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Motyka met een sublieme pass. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 6:0

42e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft een hoge lob. Wojnarowski kopt de bal weg. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 15%, KS Szociaki 85%.
K.S.BART-MED - KS Szociaki 7:0

48e minuut.
Saares passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Melian de bal. Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Jimenez bokst de bal weg.

49e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche onderschept slim de pass. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Melian heeft problemen om de bal te vangen. Melian draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Motyka is nu in balbezit. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 8:0

55e minuut.
Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Melian is nu in balbezit. Melian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 9:0

60e minuut.
Bedra geeft een hoge lob. Obitz is nu in balbezit. Chiape onderschept slim de pass. Kulawiak geeft de bal voor. Motyka maakt een snoekduik en kopt de bal. Jimenez bokst de bal weg.

63e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Olivo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojnarowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivo met een sublieme pass. Wojnarowski met een snel genomen vrije trap. Melian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Melian is nu in balbezit. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Melian is nu in balbezit. Melian haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kulawiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawiak speelt de bal door. Daar is Motyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melian rent richting de bal. Melian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 10:0

70e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Piskorz is nu in balbezit. Wojnarowski geeft de bal voor. Melian rent richting de bal. Melian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 11:0

72e minuut.
Radler probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kulawiak probeert naar een medespeler te passen. Motyka is nu in balbezit. Motyka passt de bal met de wreef. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Muñoz passt de bal met de wreef. Saares geeft een hoge lob. Motyka kopt de bal weg. Daar is Melian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melian schiet op doel. Jimenez bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 12:0

82e minuut.
Melian heeft problemen om de bal te vangen. Melian passt de bal zonder na te denken. Motyka is nu in balbezit. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Bělík probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian schiet op doel. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 13:0

85e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak passt de bal in één keer door. Melian heeft problemen om de bal te vangen. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Kulawiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melian rent richting de bal. Motyka rent richting de bal. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - KS Szociaki 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 13%, KS Szociaki 87%.
K.S.BART-MED - KS Szociaki 14:0