Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars ZORZA Krzeszów
super trial Tactiek zorza
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


9e minuut.
Việt Hoàng is nu in balbezit. Việt Hoàng passt de bal in één keer door. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - ZORZA Krzeszów 1:0

16e minuut.
Lederbauer geeft een hoge lob. Klungelig pakt D`Anna de bal. D`Anna speelt de bal door. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - ZORZA Krzeszów 2:0

18e minuut.
Raat met de inworp. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek geeft een lange en hoge pass. Romijn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sarapik met een snelle inworp. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz passt de bal in één keer door. Josch rent richting de bal. Josch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sarapik rent richting de bal. Sarapik speelt de bal door. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz draait met de bal, schiet en ... Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Việt Hoàng geeft een lange en hoge pass. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira geeft de bal voor. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 56%, ZORZA Krzeszów 44%.
Fada Maka Stars - ZORZA Krzeszów 2:0

46e minuut.
Josch rent richting de bal. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Sarapik met een sublieme pass. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - ZORZA Krzeszów 3:0

52e minuut.
Sarapik kopt de bal weg. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz speelt de bal door. Josch rent richting de bal. Josch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - ZORZA Krzeszów 4:0

54e minuut.
Čmuchálek passt de bal zonder na te denken. Lagos rent richting de bal. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Romijn is nu in balbezit. Romijn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boadi bokst de bal weg.

76e minuut.
Lederbauer verovert de bal door een tackle van achteren. D`Anna is nu in balbezit. Daar is D`Anna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Anna geeft een lange en hoge pass. Hordov springt en kopt de bal. Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Teixeira geeft de bal voor. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz geeft een lange en hoge pass. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 37%, ZORZA Krzeszów 63%.
Fada Maka Stars - ZORZA Krzeszów 4:0