Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów Fada Maka Stars
zorza Tactiek super trial
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
61.9 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Hordov rent richting de bal. Legue schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hordov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Hoàng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Josch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Lagos met een sublieme pass. Mujica probeert de bal met de borst te controleren. Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal in één keer door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 1:0

22e minuut.
Ignasz passt de bal in één keer door. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna passt de bal in één keer door. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, D`Anna zal de hoekschop nemen. Sarapik kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica passt de bal zonder na te denken. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Lagos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 2:0

25e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Việt Hoàng rent richting de bal. Việt Hoàng geeft een lange en hoge pass. Hordov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 2:1

34e minuut.
Tomka heeft problemen om de bal te vangen. Ignasz speelt de bal door. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch schiet op doel. Miszkiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 53%, Fada Maka Stars 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 2:2

49e minuut.
Materniak verovert de bal door een tackle van achteren. Materniak geeft een hoge lob. Sarapik kopt de bal weg. Hordov is nu in balbezit. Hordov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Halter is nu in balbezit. Raat onderschept slim de pass. Raat met een sublieme pass. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mujica probeert naar een medespeler te passen. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miszkiel niet meer kan verder spelen. Fernández de Córdoba komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Iwancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarov rent richting de bal. Lazarov passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Materniak met de inworp. Raat is nu in balbezit. Halter verovert de bal door een tackle van achteren. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 2:3

84e minuut.
Lazarov speelt de bal door. Klungelig pakt Lagos de bal. Lagos draait met de bal, schiet en ... Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tomka onderschept slim de pass. Tomka geeft een hoge lob. Daar is Việt Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek onderschept slim de pass. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 48%, Fada Maka Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZORZA Krzeszów - Fada Maka Stars 3:3