Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS DIABŁY LECHIA GDAŃSK
pieska + Tactiek OGIEŃ RURA
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen good


13e minuut.
Daar is Fortugno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leković rent richting de bal. Fortugno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fortugno krijgt een gele kaart. Leković raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Herold neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:1

17e minuut.
Dadej is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samolej. Dadej raakt geblesseerd tijdens het duel. Herold met een snel genomen vrije trap. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
García de los Salmones geeft de bal voor. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dadej zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dadej moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dadej schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Herold speelt de bal door. Leković is nu in balbezit. Leković passt de bal zonder na te denken. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Herold geeft een hoge lob. Leković kopt de bal weg. Klungelig pakt Brion de bal. Diniyev rent richting de bal. Diniyev schiet op doel. Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fragopoulos met een sublieme pass. Herold rent richting de bal. Herold speelt de bal door. Leković rent richting de bal. Leković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Brion kopt de bal weg. Fragopoulos is nu in balbezit. Huget begaat een overtreding. Huget krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Huget kopt de bal weg. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold passt de bal zonder na te denken. Leković is nu in balbezit. Leković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza passt de bal in één keer door. Palizas rent richting de bal. Diniyev onderschept slim de pass. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:2

36e minuut.
Kaczmarek geeft een hoge lob. Brion rent richting de bal. Brion geeft de bal voor. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft een lange en hoge pass. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaarde heeft problemen om de bal te vangen. Diniyev rent richting de bal. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:3

45e minuut.
Nemcsák kopt de bal weg. Daar is Huget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huget passt de bal zonder na te denken. Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 65%, LECHIA GDAŃSK 35%.
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:3

46e minuut.
Leković speelt de bal door. Daar is Diniyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Samolej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samolej speelt de bal door. Pomprowicz probeert naar een medespeler te passen. Hruszowiec rent richting de bal. Hruszowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wągiel passt de bal zonder na te denken. Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza geeft de bal voor. Nemcsák is nu in balbezit. Nemcsák geeft een hoge lob. Elena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Herold met een sublieme pass. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković geeft de bal voor. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Klungelig pakt Rosłoń de bal. Fragopoulos met een sublieme pass. Herold rent richting de bal. Herold geeft de bal voor. Brion heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Diniyev draait met de bal, schiet en ... Palizas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herold neemt de hoekschop. Brion kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:4

74e minuut.
Zarza geeft de bal voor. Leković met een sublieme pass. Herold geeft een hoge lob. Diniyev springt en kopt de bal. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:5

82e minuut.
Nemcsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Parczewski probeert naar een medespeler te passen. Herold rent richting de bal. Herold geeft een lange en hoge pass. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Fragopoulos is nu in balbezit. Fragopoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaarde de bal. Diniyev is nu in balbezit. Diniyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:6

87e minuut.
Wągiel speelt de bal door. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parczewski geeft een lange en hoge pass. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniyev haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brion heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 58%, LECHIA GDAŃSK 42%.
LKS DIABŁY - LECHIA GDAŃSK 0:6