Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers LKS DIABŁY
eee Tactiek Legia !
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik geeft een hoge lob. Daar is Fortugno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroga rent richting de bal. Caroga haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 1:0

22e minuut.
Fourcade passt de bal met de wreef. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga passt de bal in één keer door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 2:0

25e minuut.
Skrypcik kopt de bal weg. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brion. Brion krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Samolej is nu in balbezit. Piasecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Fourcade onderschept slim de pass. Fourcade geeft een hoge lob. Caroga rent richting de bal. Caroga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Kosenko geeft een hoge lob. Samolej rent richting de bal. Skrypcik verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 48%, LKS DIABŁY 52%.
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 3:0

49e minuut.
Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik met een sublieme pass. Caroga rent richting de bal. Caroga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 4:0

50e minuut.
Vesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesce passt de bal met de wreef. Kaarde probeert naar een medespeler te passen. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi geeft de bal voor. Maher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piesiak rent richting de bal. Kosenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piesiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vesce neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 4:1

55e minuut.
Kaarde verovert de bal door een tackle van achteren. Kaarde geeft een hoge lob. Arzumanyan geeft een hoge lob. Caroga is nu in balbezit. Caroga schiet op doel. Kabel bokst de bal weg.

69e minuut.
Góngora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piasecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaarde. Kaarde krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hirzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi geeft een hoge lob. Piesiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 4:2

75e minuut.
Vesce verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkilehto is nu in balbezit. Vesce onderschept slim de pass. Vesce schiet op doel. Kosenko verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Hirzer kan de bal niet met de borst controleren. Brion is nu in balbezit. Hirzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hirzer krijgt een gele kaart. Brion raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Smuda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 57%, LKS DIABŁY 43%.
Enugu Rangers - LKS DIABŁY 4:2