Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS DIABŁY Enugu Rangers
541GKS J-bie Tactiek eee
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
55.9 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten good
good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Tüfekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vesce geeft een hoge lob. Piesiak rent richting de bal. Piesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 1:0

12e minuut.
Inworp. Paavola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga verovert de bal door een tackle van achteren. Caroga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Góngora de bal. Samolej kopt de bal weg. Fourcade heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft een hoge lob. Maher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piesiak rent richting de bal. Piesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 2:0

20e minuut.
Dymion passt de bal zonder na te denken. Samolej rent richting de bal. Samolej geeft de bal voor. Piesiak krijgt zijn hoofd ertegen. Maher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 3:0

23e minuut.
Dymion probeert de bal met de borst te controleren. Piasecki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caroga neemt de hoekschop. Piasecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Paavola bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavola probeert naar een medespeler te passen. Caroga is nu in balbezit. Caroga haalt uit met een fantastische trap. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 3:1

30e minuut.
Samolej is nu in balbezit. Samolej passt de bal zonder na te denken. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 4:1

31e minuut.
Mastilović geeft een lange en hoge pass. Nemcsák geeft de bal voor. Strůček is nu in balbezit. Strůček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Samolej passt de bal met de wreef. Maher met een sublieme pass. Skrypcik kopt de bal weg. Piasecki rent richting de bal. Piasecki schiet op doel. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vesce rent richting de bal. Caroga onderschept slim de pass. Caroga speelt de bal door. Klungelig pakt Paavola de bal. Paavola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Dymion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki geeft een hoge lob. Caroga rent richting de bal. Caroga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 61%, Enugu Rangers 39%.
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 4:1

48e minuut.
Paavola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fourcade rent richting de bal. Fourcade geeft een lange en hoge pass. Caroga is nu in balbezit. Caroga haalt uit met een fantastische trap. Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Nemcsák probeert naar een medespeler te passen. Góngora onderschept slim de pass. Vesce probeert naar een medespeler te passen. Samolej is nu in balbezit. Samolej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Shitrit komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora onderschept slim de pass. Strůček verovert de bal door een tackle van achteren. Strůček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Songmiao geeft een hoge lob. Strůček kopt de bal weg. Paavola geeft een hoge lob. Mastilović rent richting de bal. Mastilović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 4:2

69e minuut.
Tüfekçi speelt de bal door. Piesiak rent richting de bal. Strůček is nu in balbezit. Strůček draait met de bal, schiet en ... Maher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 5:2

89e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi geeft de bal voor. Daar is Góngora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strůček bereikt de bal nog maar net als eerste. Strůček schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 47%, Enugu Rangers 53%.
LKS DIABŁY - Enugu Rangers 5:2