Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars K.S.BART-MED
super trial Tactiek piątka
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna passt de bal in één keer door. Kościukiewicz rent richting de bal. Ignasz rent richting de bal. Ignasz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hordov rent richting de bal. Ignasz rent richting de bal. Chiape onderschept slim de pass. Josch heeft problemen om de bal te vangen. Josch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş geeft de bal voor. Inworp. D`Anna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kościukiewicz met een sublieme pass. Ignasz rent richting de bal. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Twaróg bokst de bal weg.

28e minuut.
Melian kopt de bal weg. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche speelt de bal door. Melian rent richting de bal. Melian schiet op doel. Boadi bokst de bal weg.

30e minuut.
Saares geeft een lange en hoge pass. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik geeft een lange en hoge pass. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel. Twaróg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kulawiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Melian springt en kopt de bal. Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel. Boadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - K.S.BART-MED 0:1

40e minuut.
Hordov schiet op doel. Chiape probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kościukiewicz rent richting de bal. Kościukiewicz geeft een hoge lob. Hordov springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 45%, K.S.BART-MED 55%.
Fada Maka Stars - K.S.BART-MED 0:1

57e minuut.
Halter speelt de bal door. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Josch de bal. Josch schiet op doel. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Chiape geeft de bal voor. Hénon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian verovert de bal door een tackle van achteren. Melian schiet op doel. Boadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - K.S.BART-MED 0:2

63e minuut.
Ignasz geeft een lange en hoge pass. Hordov is nu in balbezit. Chiape is nu in balbezit. Hordov verovert de bal door een tackle van achteren. Hordov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Melian is nu in balbezit. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojnarowski rent richting de bal. Stadelnikas is nu in balbezit. Melian onderschept slim de pass. Melian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - K.S.BART-MED 0:3

69e minuut.
Sarapik met een sublieme pass. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Iwancewicz met de inworp. Sarapik met een sublieme pass. Stadelnikas is nu in balbezit. Melian onderschept slim de pass. Melian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Radler passt de bal zonder na te denken. Kulawiak speelt de bal door. Motyka is nu in balbezit. Melian is nu in balbezit. Melian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hénon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hénon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandendriessche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Boadi bokst de bal weg. Motyka rent richting de bal. Motyka schiet op doel. Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - K.S.BART-MED 0:4

84e minuut.
Twaróg is nu in balbezit. Twaróg geeft de bal voor. Inworp. D`Anna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 50%, K.S.BART-MED 50%.
Fada Maka Stars - K.S.BART-MED 0:4