Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów KS Szociaki
zorza Tactiek 352
66% Balbezit 34%
17% Spel op eigen helft 83%
56 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 19
very good Schieten unsatisfactory
excellent Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Gatner trapt de bal weg. Lagos kopt de bal weg. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bedra is nu in balbezit. Raat verovert de bal door een tackle van achteren. Raat schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 1:0

10e minuut.
Bělík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos met een sublieme pass. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek passt de bal in één keer door. Romijn is nu in balbezit. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gatner met een harde bal richting middenveld. Lagos kopt de bal weg. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek geeft een lange en hoge pass. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 2:0

14e minuut.
Bělík rent richting de bal. Romijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romijn draait met de bal, schiet en ... Zvaný probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raat met een sublieme pass. Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raat met een sublieme pass. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 3:0

18e minuut.
Lagos passt de bal met de wreef. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 4:0

20e minuut.
Lazarov met een snelle inworp. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek speelt de bal door. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Romijn haalt uit met een fantastische trap. Zvaný probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bělík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat haalt uit met een fantastische trap. Gatner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romijn rent richting de bal. Romijn schiet op doel. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 5:0

24e minuut.
Bělík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos onderschept slim de pass. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gatner trapt de bal weg van het doel. Raat kopt de bal weg. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lazarov rent richting de bal. Lazarov passt de bal in één keer door. Romijn rent richting de bal. Romijn schiet op doel. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bedra heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Čmuchálek verovert de bal door een tackle van achteren. Čmuchálek geeft de bal voor. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 6:0

33e minuut.
Lagos kopt de bal weg. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra rent richting de bal. Romijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romijn schiet op doel. Gatner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 7:0

36e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ... Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 8:0

38e minuut.
Gatner met een sublieme pass. Lagos rent richting de bal. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Romijn is nu in balbezit. Romijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 9:0

39e minuut.
Rżany met een sublieme pass. Piskorz heeft problemen om de bal te vangen. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ... Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Daar is Čmuchálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek passt de bal zonder na te denken. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap. Gatner bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raat neemt de hoekschop. Lazarov kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lagos heeft problemen om de bal te vangen. Raat is nu in balbezit. Raat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Romijn de bal. Romijn draait met de bal, schiet en ... Gatner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 10:0

45e minuut.
Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek speelt de bal door. Lazarov rent richting de bal. Lazarov geeft de bal voor. Raat springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 19%, KS Szociaki 81%.
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 10:0

46e minuut.
Materniak met een snelle inworp. Raat probeert naar een medespeler te passen. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 11:0

47e minuut.
Raat met een sublieme pass. Daar is Materniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Materniak geeft een hoge lob. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lazarov speelt de bal door. Klungelig pakt Romijn de bal. Aleksander is nu in balbezit. Romijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romijn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov speelt de bal door. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 12:0

54e minuut.
Čmuchálek passt de bal met de wreef. Lazarov rent richting de bal. Lazarov geeft een hoge lob. Romijn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 13:0

56e minuut.
Raat passt de bal zonder na te denken. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap. Gatner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lagos is nu in balbezit. Lagos geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 14:0

60e minuut.
Aleksander geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Legue de bal onder controle te krijgen. Legue geeft de bal voor. Daar is Romijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romijn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rżany heeft problemen om de bal te vangen. Lagos is nu in balbezit. Lagos passt de bal zonder na te denken. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tomka passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek passt de bal met de wreef. Teixeira heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal met de wreef. Romijn rent richting de bal. Romijn haalt uit met een fantastische trap. Gatner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 15:0

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gatner niet meer kan verder spelen.

68e minuut.
Aleksander geeft de bal voor. Legue rent richting de bal. Legue geeft een lange en hoge pass. Romijn kan de bal niet met de borst controleren. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 16:0

69e minuut.
Rżany speelt de bal door. Daar is Obitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rżany rent richting de bal. Romijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 17:0

69e minuut.
Rżany speelt de bal door. Klungelig pakt Piskorz de bal. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zvaný met een harde bal richting middenveld. Raat is nu in balbezit. Raat passt de bal in één keer door. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 18:0

72e minuut.
Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat passt de bal met de wreef. Čmuchálek is nu in balbezit. Romijn is nu in balbezit. Romijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 19:0

75e minuut.
Lagos speelt de bal door. Klungelig pakt Čmuchálek de bal. Čmuchálek passt de bal in één keer door. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 20:0

77e minuut.
Doeltrap. Bedra met een harde bal richting middenveld. Raat kopt de bal weg. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 21:0

78e minuut.
Olivo met een snelle inworp. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk passt de bal met de wreef. Romijn is nu in balbezit. Romijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 22:0

84e minuut.
Jurczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čmuchálek. Jurczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jurczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Materniak kopt de bal weg. Raat probeert de bal aan de voet te houden. Raat geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 23:0

86e minuut.
Aleksander is nu in balbezit. Aleksander passt de bal met de wreef. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn onderschept slim de pass. Romijn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 24:0

87e minuut.
Puiu is nu in balbezit. Raat verovert de bal door een tackle van achteren. Raat passt de bal zonder na te denken. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov haalt uit met een fantastische trap. Zvaný kopt de bal weg. Raat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zvaný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 15%, KS Szociaki 85%.
ZORZA Krzeszów - KS Szociaki 24:0