Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki ZORZA Krzeszów
352 Tactiek zorza
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 57.2
waardeloos Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Olivo passt de bal zonder na te denken. Teixeira rent richting de bal. Teixeira geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Paal! Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Lazarov rent richting de bal. Lazarov geeft een lange en hoge pass. Raat kopt de bal weg. Čmuchálek controleert de bal met de borst. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jurczyk rent richting de bal. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica passt de bal in één keer door. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:1

6e minuut.
Mujica geeft een hoge lob. Raat is nu in balbezit. Raat passt de bal met de wreef. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mujica met een sublieme pass. Daar is Lazarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarov passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mujica met de inworp. Lagos is nu in balbezit. Lagos geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek springt en kopt de bal. Bělík probeert de bal aan de voet te houden. Jimenez bokst de bal weg.

11e minuut.
Teixeira geeft een lange en hoge pass. Lagos kopt de bal weg. Klungelig pakt Čmuchálek de bal. Čmuchálek schiet op doel. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:2

12e minuut.
Čmuchálek passt de bal in één keer door. Mujica heeft problemen om de bal te vangen. Mujica passt de bal met de wreef. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lazarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čmuchálek springt en kopt de bal. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Čmuchálek kopt de bal weg. Raat rent richting de bal. Raat passt de bal in één keer door. Čmuchálek heeft problemen om de bal te vangen. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Materniak met de inworp. Raat met een sublieme pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mujica onderschept slim de pass. Mujica geeft de bal voor. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Bělík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Raat kopt de bal weg. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos met een sublieme pass. Daar is Čmuchálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lagos passt de bal zonder na te denken. Mujica rent richting de bal. Mujica passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:3

27e minuut.
Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica speelt de bal door. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica geeft de bal voor. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Lederbauer probeert de bal met de borst te controleren. Lederbauer geeft de bal voor. Lazarov met een sublieme pass. Čmuchálek rent richting de bal. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tomka kopt de bal weg. Daar is Čmuchálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mujica rent richting de bal. Mujica haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:4

35e minuut.
Raat is nu in balbezit. Raat passt de bal in één keer door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aleksander trapt de bal weg van het doel. Lagos kopt de bal weg. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mujica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica onderschept slim de pass. Daar is Čmuchálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Mujica rent richting de bal. Mujica geeft de bal voor. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Jimenez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Jurczyk heeft problemen om de bal te vangen. Lagos speelt de bal door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 89%, ZORZA Krzeszów 11%.
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:5

46e minuut.
Lederbauer passt de bal in één keer door. Raat rent richting de bal. Raat geeft de bal voor. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:6

50e minuut.
Raat probeert naar een medespeler te passen. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Čmuchálek de bal. Čmuchálek schiet op doel. Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lederbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lederbauer speelt de bal door. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bělík geeft een hoge lob. Inworp. Lazarov met de inworp. Mujica geeft de bal voor. Čmuchálek kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Aleksander de bal. Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov speelt de bal door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:7

57e minuut.
Rżany speelt de bal door. Daar is Piskorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:8

58e minuut.
Rżany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piskorz de bal. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lazarov neemt de hoekschop. Čmuchálek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Raat kopt de bal weg. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jimenez trapt de bal weg. Lagos kopt de bal weg. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Lazarov rent richting de bal. Lazarov speelt de bal door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lagos is nu in balbezit. Lagos geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:9

69e minuut.
Lazarov is nu in balbezit. Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek schiet op doel. Jimenez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:10

72e minuut.
Jimenez probeert naar een medespeler te passen. Lagos kopt de bal weg. Mujica met een sublieme pass. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Raat is nu in balbezit. Raat passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Jimenez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:11

75e minuut.
Raat is nu in balbezit. Raat heeft problemen om de bal te vangen. Raat probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Jimenez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:12

79e minuut.
Klungelig pakt Muñoz de bal. Raat is nu in balbezit. Raat passt de bal in één keer door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mujica controleert de bal met de borst. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica speelt de bal door. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat met een sublieme pass. Daar is Bělík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmuchálek verovert de bal door een tackle van achteren. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. Jimenez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lazarov geeft de bal voor. Daar is Raat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bělík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek verovert de bal door een tackle van achteren. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bělík heeft problemen om de bal te vangen. Čmuchálek is nu in balbezit. Bělík is nu in balbezit. Čmuchálek onderschept slim de pass. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica passt de bal zonder na te denken. Čmuchálek heeft problemen om de bal te vangen. Aleksander geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 90%, ZORZA Krzeszów 10%.
KS Szociaki - ZORZA Krzeszów 0:12