Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23387
LECHIA GDAŃSK AZ Chorzów
OGIEŃ RURA Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
59.1 gemiddelde waardering 61
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Sierakowski met een sublieme pass. Zarza is nu in balbezit. Costabal verovert de bal door een tackle van achteren. Costabal draait met de bal, schiet en ... Elena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sierakowski rent richting de bal. Sierakowski geeft de bal voor. Ruisch kopt de bal weg. Zarza probeert de bal aan de voet te houden. Costabal rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wawrzak geeft de bal voor. Ruisch is nu in balbezit. Costabal is nu in balbezit. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Elena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 0:1

20e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold passt de bal met de wreef. Leković rent richting de bal. Waryński speelt de bal door. Leković met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diniyev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 1:1

26e minuut.
Diniyev kopt de bal weg. Herold is nu in balbezit. Herold passt de bal in één keer door. Leković is nu in balbezit. Leković draait met de bal, schiet en ... Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Fragopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Fragopoulos geeft een lange en hoge pass. Diniyev heeft problemen om de bal te vangen. Leković is nu in balbezit. Leković schiet op doel. Zelenik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kaczmarek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beaumont kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fragopoulos met de inworp. Pacheco geeft een hoge lob. Zelenik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Monteiro geeft een hoge lob. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft de bal voor. Diniyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wągiel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 53%, AZ Chorzów 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 1:1

59e minuut.
Tontu is nu in balbezit. Parczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tontu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chardon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch schiet op doel. Elena bokst de bal weg. Zarza heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 1:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimonjić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fragopoulos probeert naar een medespeler te passen. Herold is nu in balbezit. Herold passt de bal in één keer door. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sierakowski geeft de bal voor. Hartung rent richting de bal. Pacheco begaat een overtreding. Pacheco krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hartung raakt geblesseerd tijdens het duel. Chardon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Costabal kopt de bal weg. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch schiet op doel. Elena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 1:3

68e minuut.
Beaumont geeft een lange en hoge pass. Farris bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal begaat een overtreding. Costabal krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Parczewski is nu in balbezit. Chardon begaat een overtreding. Parczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Parczewski met een snel genomen vrije trap. Diniyev rent richting de bal. Diniyev draait met de bal, schiet en ... Zelenik bokst de bal weg.

73e minuut.
Monteiro geeft een hoge lob. Costabal is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sierakowski neemt de hoekschop. Costabal springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wągiel trapt de bal weg. Herold kopt de bal weg. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel. Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Costabal is nu in balbezit. Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal onderschept slim de pass. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Elena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 1:4

83e minuut.
Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Ruisch springt en kopt de bal. Parczewski onderschept slim de pass. Daar is Tontu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tontu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruisch is nu in balbezit. Ruisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 1:5

87e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold geeft een hoge lob. Waryński is nu in balbezit. Diniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Diniyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 2:5

90e minuut.
Tontu rent richting de bal. Wągiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tontu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tontu neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 59%, AZ Chorzów 41%.
LECHIA GDAŃSK - AZ Chorzów 2:6