Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars Enugu Rangers
super trial Tactiek eee
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Salos passt de bal in één keer door. Skrypcik rent richting de bal. Hénon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skrypcik raakt geblesseerd tijdens het duel. Fourcade komt bij de bal en schiet. Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Josch onderschept slim de pass. Josch passt de bal met de wreef. Daar is Ignasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josch is nu in balbezit. Josch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Anna met de inworp. Josch geeft een lange en hoge pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Enugu Rangers 1:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Anna met een snelle inworp. Shitrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kosenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Anna met een snelle inworp. Ignasz geeft de bal voor. Hordov maakt een snoekduik en kopt de bal. Maher bokst de bal weg. Arzumanyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Enugu Rangers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 33%, Enugu Rangers 67%.
Fada Maka Stars - Enugu Rangers 2:0

49e minuut.
D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna speelt de bal door. Ignasz rent richting de bal. Ignasz geeft de bal voor. Hordov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Enugu Rangers 3:0

52e minuut.
Caroga verovert de bal door een tackle van achteren. Stadelnikas is nu in balbezit. Caroga onderschept slim de pass. Caroga draait met de bal, schiet en ... Boadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Enugu Rangers 3:1

56e minuut.
Maher met een harde bal richting middenveld. Daar is Iwancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fourcade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fourcade krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Góngora geeft een lange en hoge pass. Salos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Việt Hoàng. Việt Hoàng krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sarapik rent richting de bal. Sarapik passt de bal in één keer door. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Skrypcik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stadelnikas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skrypcik probeert naar een medespeler te passen. Caroga rent richting de bal. Caroga draait met de bal, schiet en ... Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piasecki komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik met een sublieme pass. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 40%, Enugu Rangers 60%.
Fada Maka Stars - Enugu Rangers 3:1