Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers Fada Maka Stars
eee Tactiek super trial
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
57.1 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch onderschept slim de pass. Ignasz is nu in balbezit. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Maher bokst de bal weg.

6e minuut.
Hirzer kopt de bal weg. Fourcade rent richting de bal. Việt Hoàng begaat een overtreding. Việt Hoàng krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sarapik met een sublieme pass. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een hoge lob. Arzumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Josch is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:1

9e minuut.
Việt Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarapik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapik speelt de bal door. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kosenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:2

18e minuut.
Ignasz geeft een hoge lob. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkilehto begaat een overtreding. Mäkilehto krijgt een gele kaart. Hordov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ignasz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stadelnikas geeft een hoge lob. Daar is Paavola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapik probeert naar een medespeler te passen. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Stadelnikas onderschept slim de pass. Stadelnikas geeft de bal voor. Kosenko rent richting de bal. Josch onderschept slim de pass. Josch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:3

39e minuut.
D`Anna geeft de bal voor. Paavola kopt de bal weg. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 64%, Fada Maka Stars 36%.
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:4

48e minuut.
Mäkilehto neemt vlug de vrije trap. Caroga is nu in balbezit. Caroga passt de bal zonder na te denken. Salos rent richting de bal. Salos haalt uit met een fantastische trap. Boadi bokst de bal weg.

54e minuut.
Daar is D`Anna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Anna passt de bal met de wreef. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz draait met de bal, schiet en ... Maher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:5

57e minuut.
Kosenko geeft een hoge lob. Stadelnikas rent richting de bal. Salos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salos krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Paavola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik speelt de bal door. Hirzer geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boadi trapt de bal weg van het doel. Sarapik met een sublieme pass. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Halter rent richting de bal. Halter geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik geeft een hoge lob. Salos is nu in balbezit. Salos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ignasz speelt de bal door. Daar is Hordov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzumanyan rent richting de bal. Hordov onderschept slim de pass. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hordov speelt de bal door. Sarapik met een sublieme pass. Josch rent richting de bal. Josch schiet op doel. Maher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:6

74e minuut.
Mäkilehto met een sublieme pass. Josch bereikt de bal nog maar net als eerste. Josch passt de bal zonder na te denken. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kosenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hénon is nu in balbezit. Caroga onderschept slim de pass. Caroga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Caroga rent richting de bal. Fourcade is nu in balbezit. Hénon onderschept slim de pass. Caroga verovert de bal door een tackle van achteren. Caroga schiet op doel. Boadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boadi niet meer kan verder spelen. Furnari komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Góngora speelt de bal door. Paavola rent richting de bal. Paavola passt de bal in één keer door. Caroga rent richting de bal. Caroga draait met de bal, schiet en ... Furnari bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 50%, Fada Maka Stars 50%.
Enugu Rangers - Fada Maka Stars 0:6