Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS DIABŁY K.S.BART-MED
Legia ! Tactiek piątka
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Kaarde verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojnarowski neemt de hoekschop. Melian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:1

11e minuut.
Bocaş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Strůček de bal. Motyka is nu in balbezit. Motyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:2

13e minuut.
Kulawiak neemt vlug de vrije trap. Motyka rent richting de bal. Strůček begaat een overtreding. Strůček krijgt een gele kaart. Motyka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulawiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Motyka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Melian rent richting de bal. Melian haalt uit met een fantastische trap. Kabel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tüfekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesce geeft een lange en hoge pass. Piesiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kulawiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka begaat een overtreding. Motyka krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Motyka kopt de bal weg. Strůček is nu in balbezit. Melian verovert de bal door een tackle van achteren. Melian draait met de bal, schiet en ... Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:3

41e minuut.
Saares geeft een lange en hoge pass. Vandendriessche kopt de bal weg. Dymion heeft problemen om de bal te vangen. Melian is nu in balbezit. Melian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bocaş passt de bal in één keer door. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Motyka heeft problemen om de bal te vangen. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 56%, K.S.BART-MED 44%.
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:3

49e minuut.
Nemcsák met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski geeft een lange en hoge pass. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao passt de bal in één keer door. Melian is nu in balbezit. Melian draait met de bal, schiet en ... Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Bocaş de bal. Bocaş geeft de bal voor. Klungelig pakt Strůček de bal. Melian onderschept slim de pass. Melian schiet op doel. Kabel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:4

75e minuut.
Motyka rent richting de bal. Melian is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Barroso ... Strafschop! Barroso krijgt een gele kaart. Melian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melian neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:5

78e minuut.
Vandendriessche speelt de bal door. Melian rent richting de bal. Strůček rent richting de bal. Melian onderschept slim de pass. Melian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandendriessche zal de hoekschop nemen. Melian kopt de bal weg. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kabel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vandendriessche passt de bal in één keer door. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak passt de bal met de wreef. Melian rent richting de bal. Melian haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche speelt de bal door. Klungelig pakt Motyka de bal. Motyka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Vesce geeft de bal voor. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiape krijgt een gele kaart. Samolej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiape speelt de bal door. Samolej legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Twaróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samolej is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Bocaş met een sublieme pass. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Melian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS DIABŁY 62%, K.S.BART-MED 38%.
LKS DIABŁY - K.S.BART-MED 0:6