Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.BART-MED LKS DIABŁY
piątka Tactiek 541GKS J-bie
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
58.5 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Vandendriessche passt de bal met de wreef. Motyka is nu in balbezit. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Nemcsák speelt de bal door. Kaarde geeft een lange en hoge pass. Piesiak rent richting de bal. Piesiak schiet op doel. Twaróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Samolej kopt de bal weg. Vesce probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strůček de bal. Piesiak rent richting de bal. Piesiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bocaş passt de bal in één keer door. Vandendriessche rent richting de bal. Kaarde maakt een afschuwelijke overtreding. Kaarde krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Strůček heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi passt de bal zonder na te denken. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak schiet op doel. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 50%, LKS DIABŁY 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.BART-MED - LKS DIABŁY 0:0

50e minuut.
Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcsák is nu in balbezit. Nemcsák passt de bal met de wreef. Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi haalt uit met een fantastische trap. Twaróg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej haalt uit met een fantastische trap. Twaróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - LKS DIABŁY 0:1

64e minuut.
Dymion met een snelle inworp. Kulawiak speelt de bal door. Motyka rent richting de bal. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Kabel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S.BART-MED - LKS DIABŁY 1:1

67e minuut.
Chiape geeft een hoge lob. Tüfekçi kan de bal niet met de borst controleren. Torda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Melian bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - LKS DIABŁY 2:1

75e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi speelt de bal door. Saares onderschept slim de pass. Samolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Samolej geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Saares met de inworp. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski geeft een hoge lob. Motyka springt en kopt de bal. Kabel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.BART-MED - LKS DIABŁY 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.BART-MED 50%, LKS DIABŁY 50%.
K.S.BART-MED - LKS DIABŁY 3:1